iPhone 5S gis bort i desember!

iPhone 5s - desember

I desember har vi en kampanje i samarbeid med LeoVegas som gir en av våre lesere en iPhone 5S, og å være med i trekningen er helt enkelt!

Ved å gjøre noen små enkle grep kan du sikre deg tilgang til en trekning hvor det ligger en splitter ny iPhone 5S i gullfarge!

Abonner på vårt nyhetsbrev og gjør innskudd

Å delta i konkurranser skal være enkelt, og må stå i stil til hva premien er. Dette er normalt sett standarden, men her på Spill Norgesautomaten er det både enkelt og delta, samt at premien er helt suveren! Vi snakker altså om en iPhone 5S i gullfarger, med forbedret kamera og muligheten til å låse opp skjermen ved hjelp av fingeravtrykk!

For å delta må følgende gjøres:
1. Abonner på vårt nyhetsbrev – du finner skjemaet øverst i menyen til venstre.
2. Sett inn penger på din spillekonto hos LeoVegas i desember!

Er du ikke kunde registrerer du deg ved å følge linken ovenfor. Abonnerer du allerde på vårt nyhetsbrev holder det selvfølgelig at du gjør et innskudd i desember for å være kvalifisert.

LeoVegas Casino kan du sjekke ut her.

Karen fra Kautokeino vant forrige telefon!

Dette er ikke første gangen vi lodder ut en telefon via våre sider og forrige gang var det Karen fra Kautokeino som stakk avgårde med en akkurat lik telefon! Vi gratulerer henne så mye med den flotte premien og håper at den kommer til nytte i lang tid fremover.

Vilkår

For at du skal kunne være med i konkurransen må du være norsk spiller og bosatt i Norge. Du kan ikke melde deg av nyhetsbrevet i etterkant av konkurransen. Trekningen av telefonen vil bli gjort senest 5. januar og vinneren vil vi ta kontakt med. Hvis du vinner så vil fornavnet ditt og bosted publiseres på sidene våre, slik at vi får dele de gode nyhetene med andre lesere og spillere!

Lykke til i konkurransen.