It Came From Venus

En gang hadde den trauste bonden Skeeter ingenting å bekymre seg spesielt mye over – kanskje med unntak om avlingene skulle blir gode eller dårlige. Dette skulle imidlertid forandre seg den dagen han fikk besøk fra Venus! I spilleautomaten It Came From Venus blir det din plikt å hjelpe bonden Skeeter med å beskytte hans nye venn, den kjøttetende planten, fra de griske myndighetene som hele tiden vil ha tak i den!

It Came From Venus – En morsom spilleautomat fra Betsoft!

Betsoft er en favoritt blant meget mange spilleautomat-elskere, og når vi får automater som It Came From Venus så er det kanskje ikke så rart. Slots3-serien fra Betsoft er meget bra – ja, kanskje noe av det beste som finnes av spilleautomat-underholdning, og også i denne automaten er det mye snadder å finne for oss som er glad i litt sugende casinomoro! I denne omtalen kan du få lese deg opp på alle automatens funksjoner, samt prøve den gratis så lenge du vil! Test også ut automaten om skadedyrutrydderen Alvin Goodman i The Exterminator!

Betsoft er meget nyskapende, men en ting har de vært trofast med hele tiden – automatenes tekniske oppbygning. Det vi får er de vanlige 5 hjulene og 30 linjene fordelt på 3 rader, og vi kan spille med 1-5 mynter på hver linje med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Den maksimale innsatsen på et spinn blir derfor 75 kreditter.

Vi er nokså konservativ her på Spill NorgesAutomaten når det gjelder presentasjon av automater, og vi starter som regel med å lete etter wilds i alle automatene vi tar for oss! Wilds finner vi i It Came From Venus, og de har til og med fått en liten oppussing fra det vi normalt er vant med. Wilds er symboler som fungerer som jokere, og de kan derfor være med i alle kombinasjoner av vanlige symboler på hjulene. I It Came From Venus bærer wildsymbolet navnet Random Wilds, og når disse blir med i en vinnende kombinasjon får vi en aldri så liten, eller stor faktisk, ekstrabonus: gevinsten blir multiplisert med enten 2, 3, 5 eller solide 10!

En annen essensiell funksjon med enhver spilleautomat er at man har muligheten til vinne gratisrunder, og det får vi også i It Came From Venus. Når Matsekk-symbolet havner på det midterste hjulet samler man det inn, og når tre slike symboler er samlet inn vinner man gratisrunder. I gratisrundene blir Matsekk-symbolet gjort om til et sticky wild, noe som betyr at det holder plasseringen sin på hjulene gjennom flere runder på rad, og derfor blir en lønnsom funksjon.

En slags ekstra bonusfunksjon er det at man har muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med alle gevinster man vinner i normal spillmodus. Når en vinnende kombinasjon har gått inn og utbetalingen er mottatt kan du klikke på Double Up for å forsøke å doble pengene du har vunnet. I et nytt skjermbilde vil du få se en gjenstand bli kastet ut av toget, og du skal bare gjette om den kjøttetende vennen til Skeeter klarer å fange denne gjenstanden eller ikke. Riktig gjetning gir en dobling av pengene og muligheten til å samle inn eller å gamble enda en gang. Gjetter du feil er pengene tapt.

Tre like symboler på det samme hjulet starter Stacked Collapsing Wins. Man får da en utbetaling tilsvarende det som står oppgitt i utbetalingstabellen for det aktuelle symbolet, multiplisert med 3! Deretter glir de tre symbolene helt ned til bunnen av hjulet og smelter sammen til ett symbol. To nye symboler vil deretter ta plassen til de to symbolene som har ‘sklidd’ ned, noe som kan gi nye gevinster. For at denne funksjonen skal være aktiv må man spille med alle linjer aktive.

Som om ikke alle de ovennevnte funksjonene var nok, så har jaggu Betsoft implementert et bonusspill i It Came From Venus som heter Save The Plant! Militæret har slått kloa i planten fra verdensrommet og du må hjelpe Skeeter med å finne ut hvor de har gjemt den. Her venter det deg gode betalinger hvis du lykkes.

Som du ser så er It Came From Venus et fullverdig medlem av Betsofts Slots3-serie og automaten har mange gode funksjoner å by på. Freespins, bonusspill og Stacked Collapsing Wins er funksjoner som drar opp helhetsinntrykket, og både grafikk og musikk er i toppklassen!