Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk er enda en av Net Entertainments mesterverk når det kommer til spilleautomater! Den gamle fortellingen blir brakt inn i spilleautomat-formatet på den beste mulige måten med herlig grafikk, Walking Wilds, gratisrunder og mye annet spennende!

Jack and the Beanstalk – klatre opp bønnestengelen sammen med Jack!

Man forstår allerede før man har begynt å spille at Jack and the Beanstalk er en spilleautomat litt utenom det vanlige. Det første som møter oss når automaten åpnes er en lekker intro-video hvor vi får se at Jack jages av et lilla, to-hodet monster. At kvaliteten på denne videoen er av beste sort kommer som en naturlig konsekvens av at NetEnt har samarbeidet med tidligere Pixar-ansatte. Pixar er som noen kanskje kjenner til selskapet bak braksuksesser som Oppdrag Nemo og Toy Story.

Når filmsnutten er over begynner selve spillingen, og har får vi se et landlig og vakkert miljø hvor Jack holder hus. Man blir rett og slett forbauset når man ser animasjonene som foregår i automaten, selv mens spillingen pågår. Rett som det er flyr det noen blå fugler over skjermen mens hjulene spinner!

Liker du denne? Da må du prøve Robin Hood!

Hvis vi skal ta det rent tekniske for oss først så er Jack and the Beanstalk en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Når det gjelder innsats så kan denne spilles på 10 forskjellige nivåer og med en verdi på myntene som ligger mellom €0.01 og €0.50. Et spinn på Jack and the Beanstalk vil derfor koste alt mellom €0.20 og €100 – alt etter hvilke innstillinger du spiller med. Den høyeste gevinsten man kan stikke av med på et enkelt spinn er saftige 600.000 mynter, noe som skulle gi så mye som €300.000! Jack kan med andre ord hjelpe deg med å bli millionær!

Spesialfunksjonene fra NetEnt er bestandig det mest spennende med deres automater, og heller ikke i Jack and the Beanstalk blir vi skuffet. Den beste av disse funksjonene er Walking Wild-symbolet som vi får oppleve i basisspillet. Dette symbolet fungerer som et vanlig wildsymbol, noe som betyr at det kan erstatte andre symboler. Walking Wild-symbolet har i tillegg til dette et nokså stor ess i ermet. At symbolet er et ‘Walking Wild’, betyr nemlig at om symbolet kommer til syne på hjulene så vil det spasere mot hjulet til venstre samtidig som hjulene spinner på nytt – helt gratis! Får du et wildsymbolet på hjul 4 vil du altså få 4 ekstra spinn gratis, samtidig som wildsymbolet spinn for spinn vil opptre på hjul 3, 2 og 1 + at man får et ekstra spinn når symbolet har forsvunnet fra hjulene. Har man litt flaks kan denne funksjonen gi store gevinster!

Selvsagt har Jack and the Beanstalk også gratisrunder å by på! Disse settes i gang når man får minst 3 scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Scattersymbolet vises som en skattekiste, og når gratisrundene spilles blir man tatt med til et nytt miljø – i himmelen. I gratisrundene blir alle gevinstene man vinner multiplisert med 3 i forhold til i basisspillet.

I gratisrundene finner vi også en skattesamling-funksjon. Mens rundene pågår kan det dukke opp gullnøkler på det femte hjulet, og alt etter hvor mange nøkler du samler inn kan du aktivere forskjellige wild-spesialer i gratisrundene.

Hvis vi skal prøve oss på et lite sammendrag så kan vi si at Jack and the Beanstalk er en av de aller beste spilleautomatene som har kommet ut av hendene på de ansatte i Net Entertainment! Enda en klassisk historie har blitt gjort til stor spilleautomat-underholdholdning gjennom fabelaktig grafikk og masse spesialfunksjoner. Automaten er en fryd og spille og Jack and the Beanstalk vil garantert ha en stor og trofast spillerskare i lang tid!