Jack Hammer

Er du klar for en solid dose tegneserie-inspirert spilleautomat-action fra Net Entertainment? Hvis dette høres ut som noe for deg, så er du nødt til å teste en av spilleautomat-verdenens superstjerner, Jack Hammer! Jack Hammer er en spilleautomat som på grunn av sine spesialfunksjoner har blitt en superstjerne innenfor sitt felt, og her kan du prøve demoversjonen av spillet!

Jack Hammer – redd Grand City fra Evil Dr. Wüten

Jack Hammer er altså en spilleautomat fra Net Entertainment som raskt ble veldig populær, og om man tenker på tegneserier fra pop-artens tidsalder og mikser dette med knallhard tegneserie-action så begynner man å danne seg et bilde av hva denne automaten handler om. Gå inn i rollen som den kjekke helten Jack Hammer, og befri byen Grand City fra den grusomme vitenskapsmannen Evil Dr. Wüten. På din vei til å bli redningsmann kan det også være at du samler inn store, og da mener vi store, pengegevinster!

Vi anbefaler også at du tester ut etterfølgeren Jack Hammer 2 – Fishy Business!

I Jack Hammer får vi en 25-linjers spilleautomat som har 3 rader og 5 hjul, og man spiller bestandig med 25 linjer aktivert. Myntverdien vi kan spille med går fra €0.01 til €1.00 og det finnes i tillegg 10 forskjellige innsatsnivåer. Dette betyr at man kan satse så lite som €0.25 og helt opp til €250 pr. spinn i Jack Hammer. Maksbeløpet er nok i høyeste laget for de aller fleste, men muligheten er der i alle fall.

Jack Hammer tilbyr både spesialfunksjoner som f.eks. wilds og gratisrunder. Wildsymbolene erstatter alle andre symboler og fører til at gevinstmulighetene øker markant. Symbolet av den tikkende bomben er gratisrundesymbolet og hvis du får minst 5 av disse på hjulene samtidig, uavhengig av plassering, vinner du mellom 10 og 30 gratisrunder på casinoets bekostning!

Selv om wilds og gratisrunder er vel og bra, så er det funksjonen Sticky Wins som har gjort Jack Hammer til den spilleautomaten den faktisk er! Sticky Wins er en funksjon som kan gjøre gevinstene dine større ved at symboler som inngår i en vinnende kombinasjon låses til sin posisjon, samtidig som automaten spinner de resterende hjulene på nytt – uten ekstra kostnader. Hvis de nye symbolene som dukker opp kan inngå i den tidligere vinnende kombinasjonen, låses også disse fast mens maskinene snurrer enda en gang. Denne prosedyren fortsetter helt til ingen nye gevinstkombinasjoner oppstår. Sticky Wins kan dermed gjøre en runde som ikke pekte seg spesielt ut til å bli veldig lønnsom allikevel!

Den maksimale gevinsten man kan vinne på en enkelt runde er på hele 250.000 mynter, og da sier det seg selv at utbetalingene kan bli nokså store. Gevinstsjansene er generelt gode, selv om ikke alle befinner seg i denne størrelsesordenen.

Hvis vi skal forsøke å gi Jack Hammer en slags totalvurdering så blir karakteren vi ender opp med høy! Først og fremst er det funksjonen Sticky Wilds som sørger for dette, men også det store tempoet og den herlige grafikken spiller inn. Prøv automaten, og bli like begeistret som det vi er!