Jack Hammer 2 – Fishy Business

Mega hit’en i spilleautomat-bransjen, Jack Hammer, var fra første stund dømt til å få en oppfølger, og derfor var det store forventninger da Jack Hammer 2 – Fishy Business ble lansert! Vi ble selvsagt ikke skuffet!

Jack Hammer 2 – Fishy Business i Grand City!

I den første automaten fikk Jack Hammer bryne seg på Evil Dr. Wüten, mens han i Jack Hammer 2 må vise klør mot den forferdelige Don Crabby som stikker av med den lekre divaen Pearl. Her er det ingen tid å miste – Pearl må reddes, og på sin vei må Jack Hammer overvinne de tøffeste hindringer!

I Jack Hammer 2 fra Net Entertainment får vi hardkokt underholdning over 5 hjul og hele 99 linjer, noe som sørger for at de utroligste kombinasjoner vinner – å holde oversikten er nesten håpløst! Toppgevinsten i Jack Hammer 2 er på suverene 990.000 mynter, og hvis myntverdien er skrudd i været kan de bli snakk om store gevinster. Den største utbetalingen man kan vinne på et enkelt spinn er €494.000, eller rundt regnet 3,6 millioner kroner.

Vi husker svært godt at det var den banebrytende funksjonen Sticky Wins som gjorde forløperen så populær, og den samme funksjonen er heldigvis videreført i Jack Hammer 2. Noe annet ville vel muligens vært for et Kamikaze-oppdrag å regne. For dere som ikke har vært borti Sticky Wins før så kan vi med glede fortelle at det er en funksjon som låser fast alle symboler som er en del av en vinnende kombinasjon. Alle andre symboler på hjulene spinner en ekstra gang – helt kostnadsfritt. Hvis dette ekstra spinnet gir nye symboler som kan slutte seg den allerede eksisterende kombinasjonen vil også disse låses, mens resten av hjulene spinner ytterligere en gang. Slik fortsetter det helt til det ikke kan legges nye symboler til kombinasjonen. En spillerunde som i utgangspunktet ikke virker spesielt bra, kan fort snu seg til å bli en kongerunde!

Enhver spilleautomat med respekt for seg selv skal kunne tilby spillerne gratisrunder, og her svikter selvsagt Jack Hammer 2 ikke. Minimum 5 elektriske åler i en helt tilfeldig posisjon på hjulene initierer gratisrunder og man vinner alt fra 10-20 freespins. Det er bestandig morsomt når gratisrundene kan by på noe spesielt, og i denne automaten blir tilfeldige symboler gjort om til wilds, slik at man får ekstra gode muligheter til å vinne gevinster. I tillegg til dette så dobles alle utbetalingene i forhold til utbetaling i normal spillmodus.

På innsatssiden er Jack Hammer 2 i tråd med de fleste andre NetEnt-automater, noe som betyr at absolutt alle kan spille på automaten. Med en minsteinnsats på €0.50 pr. spinn og en maksimal innsats på hele €250 får både hobbyspillere og high-rollers oppfylt sine behov.

Utover dette så kan vi fortelle at Jack Hammer 2 er en rask automat, men at man, om ønskelig, i kan øke hastigheten ytterligere nede i venstre hjørne. Hvis man i tillegg benytter seg av Skill Stop-funksjonen går spillingen enda raskere. Skill Stop betyr at man kan klikke på spinn-knappen for å stoppe hjulene tidligere, i stedet for å la dem spinne seg helt ferdig.

Hvis vi skal driste oss til en liten konklusjon, så er det ikke tvil om at Jack Hammer 2 er en verdig oppfølger til sin forgjenger, og alle som likte den første automaten vil nok også være begeistret over denne. Hiv deg rundt og hjelp Jack Hammer i hans eviglange kamp mot organisert kriminalitet, denne gang med Don Crabby i spissen, og ta med deg noen drømmegevinster på veien.