Jackpot 20,000

En ting er sikkert når det gjelder spilleautomater: vi nordmenn får ikke nok av spilleautomater av den klassiske sorten, og jammen har Unibet fått laget enda en som vi kan spille på! Vi gir dere Jackpot 20000!

I Jackpot 20000 får norske spilleautomat-entusiaster akkurat det de vil ha – suveren klassisk spilleautomat-underholdning presentert i et erketypisk utseende med fruktsymboler, klokker og mer til, samt 3 hjul og 3 rader! Selvsagt er det også slik at man har de standard 5 gevinstlinjene som vi husker fra norgesautomatens storhetstid. Vi finner også et Jackpot Meter hvor vi kan vinne den største gevinsten.

Som automatens navn tilsier så er den maksimale gevinsten man kan vinne på denne automaten hele €20.000, og dette blir derfor en skikkelig versting (i positiv forstand) når det kommer til norske spilleautomater. Vi kan spille med 2 mynter pr linje og med en verdi på myntene som strekker seg opp til 1.00. Den høyeste innsatsen pr. runde blir derfor 10 kreditter.

Selve spillingen foregår på vanlig måte ved at man må få vinnende kombinasjoner langs gevinstlinjene, og når man vinner så overføres gevinsten opp i Jackpot Meteret. Man kan de velge å få utbetalt gevinsten eller å satse videre med den i Jackpot Meteret. Man blir da gitt muligheten til å vinne større gevinster, samt selve storgevinsten på €20.000!

En annen tradisjonell funksjon blant norgesautomatene er at man kan gamble gevinstene man vinner – det vil si spille kvitt eller dobbelt med dem. Nede på automaten kan man se to symboler, jokeren og klokken, blinke vekselvis, og man skal enkelt og greit bare den av symbolene man tror lyset vil stoppe på. Velger man rett dobler man gevinsten, men velger man feil er den tapt.

Du får altså god, gammeldags underholdning her, og på grunn av sitt klassiske uttrykk er det helt sikkert at denne automaten vil bli en norsk best-selger i likhet med Jackpot 2000 og OldTimer!