Jackpot 6000

Jackpot 6000 er en spilleautomat mange nok vil dra kjensel på fra tidligere. Denne automaten er en kopi av den gamle og velkjente spilleautomaten Jackpot 2000 man tidligere kunne finne på bensinstasjoner, butikk og kiosker i hele landet!

Nettutgaven av Jackpot 2000

I den nettbaserte utgaven av spilleautomaten er gevinstnivået skrudd opp, så her har man virkelig muligheten til å gjøre det stort på en gammel traver innfor automat-bransjen!

Når det kommer til funksjonene på Jackpot 6000 er disse helt like som på opphavet, og automaten vil derfor var en innertier for nordmenn som er fans av klassiske spilleautomater. I basisspillet kan man spille med opptil 10 mynter pr. spinn, og da er det bare å trykke helt til man vinner en gevinst. I det øyeblikket man vinner åpner det seg tre valg for hva man kan gjøre med premien. Det første alternativet er rett og slett å cashe inn gevinsten slik at den legger seg til i saldoen din. Den andre muligheten er å spille kron eller mynt – altså kvitt eller dobbelt for å forsøke å doble gevinsten. Lykkes du dobles gevinsten, og du kan velge å gjenta gamblingen hvis du vil. Det tredje og siste alternativet er at du satser gevinsten videre i Jackpot 6000 Supermeteret!

Du flytter gevinsten over til Jackpot 6000 Supermeteret ved å klikke på startknappen etter at du har vunnet. Du vil da se at pengene flyttes opp til den øvre delen av automaten for videre spill der. I Supermeteret er innsatsen det dobbelte av hva den er i basisspillet, men til gjengjeld er da også gevinstene større. Bonusen med dette spillet er at du vinner en hemmelig gevinst hvis du får bare 2 jokere på hjulene – uansett hvor! Spenningen over hvor stor denne mysteriegevinsten blir er til å ta og føle på. Topputbetalingen på et enkelt spinn er på saftige €6.000, og når automaten først har begynt å betale ut kan det fort lønne seg å fortsette spillet et par runder til!

Når det gjelder innsatsmulighetene på Jackpot 6000 så har man muligheten til å spille med en verdi på myntene på enten 1 eller 2, og med nevnte 10 mynter pr. spinn. Med alle linjene aktivert blir den høyeste innsatsen på ett enkelt spinn på 20 kroner og det dobbelte i Jackpot 6000 Supermeteret.

Ps. Du har vel ikke glemt av klassikeren Mega Joker – nettkopien av Super Joker!