Jackpot på 95 millioner kroner!

Jackpot Mega på Mega Fortune er nå oppe i 95 millioner kroner hvert øyeblikk, og personen som vinner den blir dermed også å sette ny verdensrekord!

Det er ennå ingen som har klart å nappe med seg den rekordhøye jackpotten på Mega Fortune, som nå altså er oppe i snaue 95 millioner kroner! Snakker vi kanskje om tidenes julegave til den som vinner?

95 millioner kroner i jackpot og free spins hos Betsson
Forrige gang Jackpot Mega var på over 90 millioner kroner var det en nordmann som var i hovedrollen og som da satte verdensrekord da han vant 92 millioner kroner hos Betsson! Blir det en nordmann også denne gangen tro? Èn ting er i hvert fall sikkert: det blir verdensrekord og det blir tidenes julegave hvis den vinnes før jul!

Betsson er en av de helt store når det gjelder jackpot utbetalinger og selskapet står bak en rekke rekordgevinster, senest i høst da en sunnmøring vant godt over 50 millioner kroner på Hall of Gods spilleautomat. Selskapet ønsker imidlertid ikke å gi seg med det og Betsson gir derfor sine kunder 5 free spins hver dag på Mega Fortune helt frem til Jackpot Mega er vunnet!

Det var ved hjelp av free spins at rekordgevinsten fra i fjor ble vunnet, og det er derfor ingen grunn til å tro at dette ikke kan skje på nytt! Hvis du skal vinne Jackpot Mega er du nødt til å komme deg til bonusspillet i Mega Fortune og det gjør du hvis du får 3 eller flere bonussymboler på en aktiv gevinstlinje, samt at kombinasjonen må starte på hjulet helt til venstre. Du kommer da til bonusrunde spillet, som er et lykkehjul, og det er bare å krysse fingrene for at at du kommer deg til det innerste hjulet – for der venter rekordutbetalingen på 95 millioner kroner!

Betsson Casino Bonus

Som sagt så har Betsson vært vertsskap for mange store jackpot utbetalinger og hvis du ønsker å prøve lykken hos dem anbefaler vi at du registrerer en konto hos dem her. Du får da en 200% bonus på det første innskuddet ditt – opptil 1000 kroner. Setter du inn 500 kroner får du maksimal bonus på 1000 kroner og kan da spille for totalt 1500!