Jackpot Ultra

Er du klar for skikkelig erkenorsk spilleautomatunderholdning i form av Jackpot Ultra? Dette er en vaskekte norsk spilleautomat som har absolutt alle de egenskapene vi er ute etter i en klassisk automat – prøv gratis her og få med deg en feit bonus som kan brukes i casinoet til 7red!

Spilleautomat med absolutt alt!

Vi nordmenn er utrolig stolte av våre spilleautomater og dette har virkelig Betsoft fått øynene opp for, og når de kom ut med automaten Jackpot Ultra måtte vi rett og slett gni oss i hendene av vellyst – den så rett og slett bare utrolig lovende ut!

Og lovende – det er akkurat det den er! Les vår omtale og så hvilke godsaker vi blir tilbud her.

Hovedspill med alle ingredienser

Vi nevnte i innledningen at det er spesielle egenskaper vi er ute etter i en komplett klassisk spilleautomat og en av disse egenskapene er at vi har todelt spillesystem – nærmere bestemt et hovedspill og et toppspill. Denne inndelingen har Jackpot Ultra og i bunnspillet kan vi spinne 3 hjul som hver har tre rader og totalt 5 gevinstlinjer.

Greia med slike automater er rett og slett at man har flere valg når man vinner gevinster i hovedspillet, og her er det snakk om at man kan innkassere gevinsten, man kan spille kvitt eller dobbelt med gevinsten eller man kan overføre den til toppspillet.

Jackpot Ultra

Innkasserer man en gevinst fortsetter man spillet som tidligere og må derfor klikke på ‘Collect”. Hvis man vil spille kvitt eller dobbelt klikker man enten på stjernesymbolet eller på 1-tallet, og ser på hvor lyset stanser. Lykkes du og har valgt riktig dobler du gevinsten, men taper alt hvis du har valgt feil. Den siste muligheten er rett og slett bare å trykke ‘Spin’ for å fortsette spillingen i toppspillet – og det er jo her man kan vinne de store gevinstene!

Husk at hjulene starter automatisk å spinne med høyeste innsats i toppspillet når du trykker på spinn-knappen, og du må derfor justere innsatsen din før du overfører pengene. Du kan selvsagt justere innsatsen etter hvert i toppspillet ved å klikke på ‘Bet’.

Toppspill med nudges!

Som sagt overfører du pengene du vinner i hovedspillet til toppspillet og Supermeteret ved å trykke på ‘Spin’-knappen, og hjulene vil her starte å spinne på direkte med høyest mulig innsats. Saken er nemlig den at man kan spille med tre forskjellige innsatser i toppspillet, nemlig 20, 40 eller 60 mynter – alt etter hvor mange nudges du vil ha.

‘Hvor mange hva da?’, sier du kanskje. Jo, nudges! Nudges betyr at hjulene etter et spinn kan rotere opp eller ned 1-3 posisjoner for å skape vinnende kombinasjoner. Hvis du spiller med 3 nudges vil hjulene kunne rotere opp eller ned i 3 posisjoner for å skape en kombinasjon som gir gevinst. Selv om et spinn er over, så er definitivt ikke moroa over!

Nudges finner vi i flere andre klassiske spilleautomater og i den velkjente Old Timer, også den fra Betsoft, kan du hygge deg med den samme effekten.

Toppspillet består av 3 hjul med 3 rader hver og også her er det 5 gevinstlinjer som gjelder. Gevinster du vinner i toppspillet legges til Supermeteret og du kan når som helst innkassere disse og fortsette i hovedspillet ved å klikke på ‘Collect’.

Progressiv jackpot

I Jackpot Ultra finner vi også en progressiv jackpot og denne kan man vinne når man spiller i toppspillet. Her må man ha full klaff og få 3 jokere langs en aktiv gevinstlinje, og da vil bankkontoen få seg et betydelig løft!

Oppsummering

Jackpot Ultra er en spilleautomat som er akkurat etter nordmenns smak, og som du har sett så inneholder den akkurat det vi er ute etter. Hovedspill, kvitt eller dobbelt, toppspill med Supermeter, nudges og jackpot! Hva mer kan man ønske seg?