Jack’s T-Rex

Følg den sjarmerende historien om Jack og hans hemmelige tyrannosaurus rex som han fant som egg en dag. Nå har imidlertid kjæledeggen vokst seg stor og myndighetene fatter også interesse. Prøv spilleautomaten Jack’s T-Rex gratis her på Spill Norgesautomaten!

Jack’s T-Rex – en skikkelig diger hemmelighet med skarpe tenner!

I Sheriff Gamings spilleautomat Jack’s T-Rex får vi først se en introvideo, i god tradisjon fra den kanten, hvor historien om Jack og funnet av dinosauregget fortelles ved hjelp av glitrende animasjoner. Spenningen stiger når en myndighetsperson ringer på døren etter et år, og det spørs vel om denne karen vet hvor stor Jacks hemmelighet har blitt!

Jack’s T-Rex spilleautomat følger Sheriff Gamings suksessoppskrift, og består 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Vi finner i tillegg flere funksjoner som vi beskriver videre i denne artikkelen, men vi understreker at dette ikke er den aller mest spenstige av Sheriff Gamings automater, selv om den har nok av gode funksjoner.

Tradisjonen tro gjøres det midterste hjulet om til et wildhjul hvis wildsymbolet kommer til syne der. Wildsymbolet er representert av Jacks tyrannosaurus, og fungerer som en joker. I praksis betyr det at symbolet vil strekke seg over alle gevinstlinjene og inngå i kombinasjoner med ordinære symboler.

Vi har muligheten til å vinne gratisrunder i Jack’s T-Rex og symbolet av politimannen fungerer som gratisrundesymbol. 3, 4 eller 5 gratisrundesymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir henholdsvis 3, 6 og 9 gratisrunder – noe som er altfor dårlig. 5 freespin-symboler bør minst utløse 20 gratisrunder. Man kan reaktivere gratisrunder mens man befinner seg i gratisrunde-spillet.

En annen vanlig bonusfunksjon fra Sheriff Gaming i Jack’s T-Rex er Click Me-funksjonen, og hvis man får 3 symboler som viser dinosauregget i kassen samtidig på hjul 1, 3 og 5 aktiveres dette bonusspillet. Klikk på symbolene for å samle inn gevinster – vanskeligere er det ikke.

Jack’s T-Rex er en typisk spilleautomat fra Sheriff Gaming som har med akkurat det vi forventer av en slik automat. Grafikken er som vanlig fantastisk, men utover dette blir automaten litt for enkelt og lik mange andre fra den kanten. At man i tillegg er gjerrig på gratisrundene er slettes ikke bra. Prøv automaten selv og gjør deg opp din egen mening her på Spill Norgesautomaten!

Det er ikke bare i denne automaten det dukker opp merkelige skapninger – sjekk også ut It Came From Venus og Enchanted!