Jimi Hendrix

NetEnt slipper i disse dager, nærmere bestemt 21. April en ny spilleautomat, storsatsingen Jimi Hendrix. Dette er nummer to i serien “rocks”, der vi fikk et nytt og moderne gjensyn med Guns´n Roses for en tid tilbake. Senere i år vil det komme en automat dedikert til Motörhead, men nå er det altså Jimi Hendrix det dreier seg om. Som en av verden største musikklegender har han fortjent sin plass i spillverdenen, og det er virkelig litt av en slotmaskin vi har å se fram til.

Som de fleste automater fra NetEnt mangler det ikke på funksjoner i dette spillet heller. Det er mye bra der ute, og spillere verden over krever mer og mer finesser fra produsentene. NetEnt som er blant de største, ikke uten grunn, har hørt på brukerene sine og seneste resultat er altså Jimi Hendrix.

Lydspor

Når det lages en automat med et såpass stort musikkikon som tema, så kommer man jo ikke unna en lydopplevelse som leverer litt ekstra. Her kan vi få gjenhør med flere av råtassen Hendrix´ største hits.

Wilds og freespins

Wilds er det ikke mangel på i automaten og dette er noe vi finner i mange automater nå til dags. Dette symbolet erstatter andre symboler i spillet, noe som gjør det mye lettere å få en vinnerrekke. Freespins mangler det heller ikke på. Du vil også møte på en freespinfunksjon som kalles Pick and Click. Her vil det være mulig å spille 3 forskjellige freespinspill. De lyder navnene Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze, som er tre av de store låtene Hendix er kjent for. I Crosstown Traffic vil to hele hjul dekket med wilds hoppe en rad til siden for hvert spinn du spiller, så her vil det så og si være bortimot umulig å ikke sitte igjen med gevinst I Purple Haze får du 11 freespins, og wild symboler dukker opp tilfeldige steder i spillet. Det lar seg vel nærmest ikke gjøre å få det lettere å vinne på en spilleautomat uten å jukse, så lykke til blir nesten feil å si. Her trenger du omtrent ikke flaks!

Husk, 21. April er dagen det skjer. Dette blir en hit!