Jimi Hendrix

Nå er neste rockelegende klar med sin automat i serien NetEnt Rocks! Det er snakk om Jimi Hendrix denne gangen, og gjett om den lever opp til forventningene! Svaret er ja, hvis det overhodet var noen tvil. Her er det utallige muligheter til freespins og bonuser. Ha plekteret klart, for her skal det rockes!

NetEnt fornekter seg ikke når de nå endelig har sluppet Jimi Hendrix automaten. Som forventet får vi et gjenhør med mange av hans låter, og tempoet i dette spillet vil få deg til å ta helt av. Automaten er fylt opp til randen av funksjoner, og det går nesten ikke et spinn uten at man opplever en animasjon utenom det vanlige, får gratis freespins eller wildsymboler. Rett og slett en skikkelig stilig spilleautomat som kommer til å gi deg massevis av glede i lang tid fremover.

Freespins og re-spinn

I Red Guitar Re-spin funksjonen handler det om gitarsymboler som låses til hjulene. Dette er i praksis det samme som sticky wilds, men her trenger ikke wildsymbolene å havne inntil hverandre for å få et spinn til. Så lenge du får en rød gitar et eller annet sted på brettet, så går du videre. Da blir det enda lettere å vinne, og det liker vi.

Pick and click er en råkul freespin funksjon. Her kan du havne i en av tre freespin-runder med de velvalgte navnene Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze. Store hits fra Hendrix alle sammen. Det du vil oppleve her er hele hjul som er fylt med wild symboler, eller helt tilfeldig plasserte wilds rundt omkring på brettet. Likheten her er at det er snakk om MANGE wilds på en gang. Det er nesten ikke mulig å komme til disse rundene uten å vinne temmelig store summer. Du kan også vinne flere freespins men du er i runden. Pick and click er virkelig noe å glede seg til!

Det er vanskelig å få en følelse av denne automaten uten å ha prøvd, så vi oppfordrer på det sterkeste å sjekke den ut!