Jimi Hendrix spilleautomat kommer snart

Har du prøvd Guns´n Roses automaten som ble sluppet for en stund siden? Hvis du har det tipper vi at du likte den. Hvis ikke, er det på høy tid å prøve seg. Nå er det duket for en oppfølger som garantert blir like full av action og moro. Denne gangen er det snakk om en Jimi Hendrix automat. 21. April er slippdatoen som er oppgitt, og vi klarer nesten ikke å vente.

Jimi

NetEnt har klart å blåse liv i gode gamle Jimi igjen, og det blir gjenhør med en rekke av hans store slagere, så gjør deg klar for råtøffe riff på en skikkelig rocka spilleautomat. Lydsporet er én ting, men når vi snakker om spilleautomater er det jo funksjonene som er det viktigste. Det kommer heller ikke å skorte på den biten, så mye kan vi love.

Freespins og omspinn

I Red Guitar Re-spin funksjonen handler det om gitarsymboler som låses til hjulene etter endt spinn. På neste spinn vil målet være å samle flere gitarsymboler som så vil låse seg i sin posisjon de også. Sånn fortsetter det helt til du får et spinn uten gitarer. Gevinsten blir da beregnet etter hvor mange gitarer du til slutt ender opp med på brettet.

Det er også en freespin funksjon som kalles Pick and Click. Her vil det være mulig å spille 3 forskjellige freespinspill. De lyder navnene Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze, altså oppkalt etter store klassikere fra Hendrix. I Crosstown Traffic vil to hele hjul dekket med wilds hoppe en rad til siden mellom spinnene, og to hele hjul med wilds er som kjent ofte meget innbringende.

I Purple Haze-rundene vil du få 11 freespins, og wild symboler dukker opp i helt tilfeldige steder på spillebrettet. I tillegg til at spinnene er aldeles gratis, hjelper det stort med wildsymbolene som plutselig dukker opp. Vi regner med en god del pene utbetalinger herfra.

Dette er utvilsomt en rocka måte å feire sitt eget 20 års jubileum for NetEnt, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Fyldig beskrivelse av spillet kommer så snart all informasjon er ute.