Jokerizer

I spilleautomaten Jokerizer får du unik underholdning bestående av en mix av ‘old school slots’ og moderne video spilleautomater – dette er et spill som passer norske spillere som hånd i hanske!

NorgesSpill-banner

NorgesSpill-banner

Jokerizer – klassisk moro i moderne innpakning

Det er nettopp dette Jokerizer er: klassisk spilleautomatunderholdning som er presentert i et moderne format med glitrende lydbilde og grafikk – og moroa får du ene og alene på NorgesSpill.com! Her får vi de vanlige fruktsymbolene, 7-tallet og klokke-symbolet, men selvfølgelig også den legendariske jokeren!

Jokerizer

Spillet består av 5 hjul og 3 rader og har totalt 10 gevinstlinjer vi kan vinne langs. Halvparten av gevinstlinjene starter på hjul 1, mens den andre halvparten starter på hjul 5. Dette er derfor en automat hvor man kan vinne fra begge sider, og spenningen varer dermed helt til hjul 5 har stanset.

Å vinne på Jokerizer foregår på akkurat samme måte som på andre spilleautomater, og det handler derfor om å få 3 like symboler etter hverandre på en gevinstlinje. Jokersymbolet er en scatter og følger derfor ingen regler. Det betyr at om man får 3 slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vil dette utløse en mysteriegevinst på alt fra 100 til 6000 mynter.

Spillet har også en spesialmodus hvis man ønsker litt ekstra spenning og denne kalles for Jokerizer Mode. Hver gang man vinner en gevinst i normal modus vil denne automatisk overføres til Jokerizer-saldoen og gi deg muligheten til å spille i Jokerizer Mode. Ønsker du ikke dette velger du bare Collect for å spille videre på vanlig vis.

I Jokerizer Mode spiller man hvert spinn med 20 mynter og her vil 2 eller 3 jokere på hjulene utløse en mysteriegevinst som kan være alt fra 20 til 6000 mynter. Denne bonusmodusen avsluttes ved en mysteriegevinst på 1000 mynter eller mer, eller når du velger å klikke på Collect.

Opplev Jokerizer i dag og se hvorfor vi tror at dette kommer til å bli en meget populært spill for nordmenn! Denne har alle ingrediensene vi liker, og når du i tillegg får med deg en bonus hos NorskeSpill.com fra våre sider har du omtrent ingenting å tape!