Jungle Games

I denne spilleautomaten er det full action på savannen, for også dyrene i Afrika skal ha sine helt egne sportskonkurranser! Velkommen til Jungle Games!

Jungle Games – dyrenes olympiade!

I denne spilleautomaten fra Net Entertainment har skaperne laget et spill som tar oss med langt ut på savannen hvor det vanligvis bare ferdes blodtørstige beist eller treige drøvtyggere. Denne gangen er imidlertid settingen litt annerledes og vi kan se at rammene til Jungle Games handler om en idrettskonkurranse mellom dyrene i jungelen. Symbolene i spillet er blant andre en løve med boksehansker, en flodhest med badehåndduk og svømmebriller og giraff med en basketball. Her er det idretten som står i sentrum, men vi er selvsagt også ivrige etter å vise deg hva Jungle Games innholder av funksjoner.

Når det gjelder oppbygningen av automaten er den innenfor det man kan betegne som en standard med sine 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Av spesielle funksjoner kan Jungle Games skilte med Pick Win-funksjonen som kan regnes som et slags bonusspill. Utover dette funksjonen finner vi både wildsymbol og scatter i denne spilleautomaten.

Scattersymbolet er det viktigste symbolet i Jungle Games ettersom det er det som utløser bonusfunksjonen Pick Win. En scatter er forøvrig et symbol som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling. Når man får 3 eller flere scattere starter den nevne Pick Win bonusfunksjon, og det som da skjer er at vi blir introdusert for den spesielle krokodillen Jeff. Du vil da bli tilbudt enten en mysteriegevinst i form av penger eller en dose med gratisrunder. Normalt når man får tre scattere i en NetEnt-automat vanker det freespins automatisk, men her har man altså muligheten til å velge. Vi som elsker spilleautomater vil nok sannsynligvis uansett gå for gratisrundene! Når man er i gratisrundene kan man få en multipliseringsverdi av gevinstene på opptil 5x, noe som gjør freespins utrolig lønnsomt. Pengegevinsten varierer fra noen få mynter opptil noen hundre.

Jungle Games er langt i fra noen komplisert eller omfattende automat, men den er fortsatt morsom å spille. Så lenge man har muligheten til å vinne gratisrunder i ny og ne vil en spilleautomat alltid være et aktuelt valg! Grafikken er bra og lydbildet behagelig, og helhetsinntrykket blir derfor bra. Net Entertainment har laget en spilleautomat som har dyr og idrett som tema, og du kunne derfor med letthet ha laget et bonusspill som involverte både dyr og idrett.

Idrettsautomater er ikke noe nytt, så hvis du liker slike bør du ta en titt på Break Away og Fisticuffs!