Koi Princess

Koi Princess

Koi Princess er en nyhet som vil fenge. Automaten har et preg av japansk anime, og er full av funksjoner og overraskelser.

Denne nyheten fra NetEnt har drøssevis med funksjoner som kommer til å trollbinde deg med sitt asiatiske preg hentet fra japansk anime. Her vil du finne en rekke spennende bonusfunksjoner, som til og med kan dukke opp helt ut av det blå.
For å ta det siste først:

Tilfeldige bonuser

Uten forvarsel kan du få opp en bonus på et helt tilfeldig spinn. Du vil få opp 3 fisker hvor du må velge en av dem. Felles for valgene er at du vil få flere like symboler på skjermen, og veldig veldig store sjanser ti å vinne. Her kan det være snakk om vanlige symboler og wilds. Du vil få opp et lykkehjul med alle brettets symboler som spinner rundt, og det gitte antall symboler på skjermen vil erstattes med det lykkehjulet måtte havne på. Tenk deg at du får byttet ut 5 symboler, lykkehjulet starter og havner på wild. Da får du 5 wilds på brettet i tillegg til de du eventuelt måtte ha der fra før. Da er potensialet rimelig stort til å innkassere veldig pene gevinster.

Flere bonusspill!

I Koi Princess er det lagt inn en funksjon der det kan dukke opp 3 bonussymboler på brettet. Det som er ekstra spennende her er at du også i denne modusen får opp et lykkehjul som kan igangsette 4 forskjellige bonusspill:

-Sure Win Free Spins – 10 freespins med garantert gevinst på hvert spinn.
-Wild Reels Free Spins – 10 freespins hvor minst en av radene vil bestå av kun wild symboler.
-Bonus Wheel – en variant av lykkehjulet der du kan vinne en haug med mynter.
-Coins Win – En umiddelbar gevinst bestående av x antall mynter.

Som du skjønner, så er Koi Princess stappfull av spennende muligheter, og når premiene er både høye og hyppige, forstår du at det bare er en ting å gjøre. Finn frem spinnefinger´n og spill i vei.