Lights

Spilleautomaten Lights er et levende bevis på at det enkle ofte kan være meget bra, og Net Entertainment har i denne automaten gitt oss et spill som med sine enkle funksjoner kan sørge for store utbetalinger.

Wilds på hvert spinn

Lights spilleautomat
Selv om en automat er enkel må den allikevel ha et eller annet som kan lokke oss spillere til å trykke på Spinn-knappen, og i Lights har man lagt vekt på å tilby masse jokere for hver spinn. Normalt sett vil dette føre til store utbetalinger på hver spillerunde, men dette har NetEnt elegant begrenset ved å kutte antall gevinstlinjer ned til 9.

For hvert spinn i grunnspillet kan du derfor få alt fra 2-4 wilds på hjulene samtidig, og da skjønner du nok at utbetalingene kan bli riktig så fine. Wildsymbolene er symboler som kan inngå i kombinasjoner sammen med hvilke som helst andre symboler og man kan derfor si at de fungerer som jokere. I Lights vil en skokk med ildfluer samle seg hver gang du trykker på spinnknappen og deretter fly til de symbolene som skal gjøres om til wilds.

I Lights har man også sjansen til å vinne seg en anseelig mengde freespins hvis man er så heldig å få tre eller flere scattersymboler på hjulene etter et spinn. I disse gratisrundene spiller man med den samme innsatsen som i det spinnet hvor gratisrundene ble vunnet, og man tar også med seg den gode wildfunksjonen inn i disse rundene.

I freespins er jokerfunksjonen fra grunnspillet utvidet slik at man for hvert spinn får alt fra 3-6 jokere på hjulene. Klarer man kunststykket å få 6 wilds er man garantert en fantastisk flott utbetaling.

Lights er laget med et asiatisk tema og fremstår som lekker både visuelt og auditivt, og med en hovedgevinst på hele 90.000 mynter vil nok denne spilleautomaten begeistre NetEnt-fansen – og dem er det mange av.