Lost

Det er veldig få mennesker som har tapperhet og mot nok til å søke etter verdens tapte skatter, men i spilleautomaten Lost møter vi mannen som bekrefter unntaket fra regelen – Dr. Dakota Bones! Sammen med sin trofaste assistent Farooq reiser de langt inn i ørkenen på leting etter den allmektige faraoen Ah-Amdads skjulte skattekammer! Let etter fantastiske skatter sammen med Dr. Bones i denne spennende Slots3-automaten fra Betsoft!

Lost – Betsoft spilleautomat

Betsoft kan virkelig lage spilleautomater som er både spennende og underholdende, noe de aller fleste automatene i deres Slots3-serie er et bevis på. I Lost opplever vi eksotiske øyeblikk i den nordafrikanske ørkenen, og i denne omtalen får du et innblikk i hva denne automaten rommer av funksjoner.

Denne automaten er nært beslektet med spill som Gold Raider og Dr. Magoos Adventure fra Sheriff Gaming!

Betsoft tuller svært sjeldent med det tekniske oppsettet av sine spilleautomater og heller ikke i Lost har de tuklet for mye med sin suksessoppskrift. Du kan i Lost oppleve fantastisk spenning over 5 hjul, 3 rader og vinne dine gevinster langs totalt 30 linjer. Heller ikke innsatsmulighetene er forandret, og det gir oss muligheten til å spille med 1-5 mynter pr. linje, og med en verdi på disse myntene som kan settes til maks 0.50. Men et maksimalt antall mynter på 150 gir dette en høyeste innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Den første bonusfunksjonen vi tar for oss er den som går under navnet Center Wild Reel, og denne trer i kraft når man får symbolet av staven i en tilfeldig posisjon på det hjul nr. 3. Stavsymbolet vil da utvide seg helt til det dekker hele hjulet, og hjulet vil derfor få en wild/jokerfunksjon. Alle vinnende kombinasjoner som går gjennom dette hjulet vil i tillegg bli multiplisert med 2. At det fungerer som en joker innebærer at det kan inngå i kombinasjoner sammen med hvilke som helst andre ordinære symboler.

Click Me-funksjoner er nokså vanlige bonusfunksjoner i online spilleautomater som utløses av bestemte symbolkombinasjoner. I spilleautomaten Lost utløses Monkey Click Me hvis man får symbolet av apekatten i en tilfeldig posisjon på hjul 4. Det som da skjer er at det vil komme til syne symboler på hjulene som skjuler gevinster og som du får muligheten til å klikke på for å samle inn. Apekatten farer rundt som en bajas på hjulene og avslører hvilke gevinster du vinner!

En av de mest spennende funksjonene med spilleautomaten Lost er funksjonen som er kalt for Center Reel Respins. Dette er en fantastisk funksjon som sørger for at vi kan vinne flere ganger etter hverandre på det samme spinnet! Etter at man har vunnet en gevinst blir denne selvsagt utbetalt på vanlig måte, men etter at pengene har tikket inn vil det midterste hjulet spinne på nytt, mens de andre hjulene holder sin posisjon. Man kan altså derfor vinne en ny gevinst hvis dette spinnet stopper slik at en ny vinnende kombinasjon kommer til syne. Hvis man vinner på nytt etter et re-spin vil hjulet spinne enda engang, og slik vil det fortsette helt til man ikke får flere vinnende kombinasjoner. Det beste er imidlertid at man for hvert re-spin får en økende multiplikator på gevinstene man vinner, og etter det tredje Center Reel Respin blir alle de påfølgende gevinstene multiplisert med 5!

Du trodde vel ikke at vi ble servert en skikkelig Egypt-automat fra Betsoft uten et bonusspill! I spilleautomaten Lost heter bonusspillet Mummy’s Tomb, og får man fire hieroglyf-symboler i en helt tilfeldig posisjon på hjulene starter dette bonusspillet. Det er en kjent sak at det er i gravkamrene til de gamle faraoene at de store skattene ligger skjult, og det er jo selvsagt dit vi skal slå følge med Dr. Dakota Bones i bonusspillet! Her skal du velge hvilken av dørene i gravkammeret som skal åpnes, men vi anbefaler deg å være varsom, for det hviskes om at det finnes mumier i hver eneste krok i gravkammeret i denne pyramiden…

Spilleautomaten Lost er nærmest som vanlig en topp spilleautomat fra gjengen i Betsoft! Grafikk og spilleopplevelse er av beste sort, og dette kombinert med den filmatiske musikken og de gode funksjonene, sørger for at det ikke er spesielt rart at denne spilleautomaten er populær! Center Reel Reespin er kanskje den funksjonen vi er aller mest imponert over, og sammen med den voksende multiplikatoren er dette en funksjon som kan gi meget gode utbetalinger – helt gratis over flere etterfølgende spinn!