Lost Treasures

Splitte mine bramseil for en spilleautomat vi får i Lost Treasures! Fest grepet om masten og sett avgårde til havs og let etter skattene kapteinen har lokalisert ved hjelp av skattekartet! Hvorfor ikke ta seg et glass rom med det samme!

Lost Treasures – Finn skatten til kapteinen!

Sheriff Gaming har skjemt oss bort med fantastiske spilleautomater som tilbyr både unik grafikk og massevis av spennende funksjoner, og jammen er ikke Lost Treasures også en strøken spilleautomat! Flere bonusfunksjoner og et morsomt og alltid like populært sjørøvertema sørger for å gi oss et spennende eventyr! Arrr!

Er du en hai etter skattejakt-automater? Sjekk ut Treasure Island og fantastiske Barbary Coast!

Her på Spill Norgesautomaten er vi veldig glade i å ta ting i en spesiell rekkefølge når vi skal beskrive en spilleautomat og da starter vi selvsagt med å beskrive Lost Treasures tekniske oppsett. Det kommer som regel sjelden noe nytt fra Sheriff Gaming, oppsett-messig, når de kommer ut med automater og også Lost Treasures består derfor av 5 hjul og 3 rader. En liten endring er det faktisk at vi får 30 gevinstlinjer her i stedet for de 20 vi vanligvis ser. Med sine 30 linjer blir derfor maksimalinnsatsen en god del høyere, og med maks 5 mynter på hver linje med høyeste myntverdi på 5.00 blir maksimalinnsatsen pr. spinn hele 750 kreditter.

Sheriff Gamings utvidede wild på det midterste hjulet er en gjenganger og er tilstede på de aller fleste av selskapets automater, og vi blir derfor ikke spesielt overrasket over å finne det i Lost Treasures heller. Symbolet av papegøyen er wildsymbol og fungerer derfor som en joker som kan inngå i kombinasjoner med andre vanlige symboler. At symbolet er utvidet betyr at det utvider seg og dekker hele det midterste hjulet når det kommer til syne der. Funksjonen er meget bra og kan føre til store gevinster.

En annen vanlig funksjon er Click Me-funksjonen, og denne aktiveres av symbolet som viser en skattekiste med gull og glitter i. Kommer dette symbolet til syne samtidig på hjul 1, 3 og 5 initieres Click Me-bonus. Velg et Click Me-symbol og se hva gevinsten blir.

Også i Lost Treasures har Sheriff Gaming spandert på oss et bonusspill og hvis man får 3 av symbolet som viser øya fra luften på på hjul 1, 2 og 3 samtidig starter dette spillet. I denne bonusfunksjonen har sjørøverkapteinen gjemt skattene sine så godt at han faktisk har glemt hvor de er gjort av. Du må derfor bistå den glemsomme kapteinen slik at skattene igjen ser dagens lys, og hvis du lykkes blir du fyrstelig belønnet. Her kan vi vinne både mynter, gratisrunder og gevinstmultiplikatorer. Spesielt viktig er det for oss at man kan vinne gratisrunder, rett og slett fordi det aldri blir en skikkelig spilleautomat uten et frispinn-spill!

Den siste funksjonen vi skal gi litt oppmerksomhet er den som lar oss få sjansen til å doble de gevinstene vi vinner. Etter en gevinst kan man klikke på Double Up, og da blir man tatt med til et nytt skjermbilde hvor man får gamble gevinsten. Gjett resultatet av utfallet når sjømannen slår kron eller mynt. En riktig gjetning dobler gevinsten, mens en feil sørger for at pengene går tapt. Man kan gjøre dette maksimalt ti ganger på rad med den samme gevinsten, men da har man rett og slett griseflaks. Hvis man ønsker det kan man også velge å samle inn gevinsten underveis.

Lost Treasures er en innholdsrik og herlig spilleautomat med et morsomt tema, fantastisk grafikk og storartet lyd! Med andre ord helt normalt fra Sheriff Gaming. Utvidet wild, freespins og bonusfunksjoner gir oss stor underholdning fra start til mål! Prøv selv gratis her på Spill Norgesautomaten og gjør deg opp din egen mening!