Lotto – et spill for drømmeren

Alle drømmer vi vel fra tid til annen om den store Lotto-gevinsten, og tanken på å kunne bli økonomisk uavhengig – i hvert fall for en stakket stund – er et ønske som står sterkt hos svært mange.

Nordmenn har bestandig vært glade i pengespill, og helt siden Lotto kom på markedet i 1986 har vi levert inn kupong etter kupong i år etter år med et syltynt håp om å vinne førstepremien – og det er mange som har lyktes med akkurat det!

Nye muligheter på nett

Med internett har det imidlertid dukket opp nye muligheter for gevinstjagende nordmenn, og det vi da tenker på er naturligvis de store internasjonale Lotto-trekningene som foregår i Europa. Vi sier ‘nye muligheter’ av én enkelt grunn: gevinstene på disse lotteriene får de norske Lotto-gevinstene til å blekne og kanskje rødme ørlite grann, for her snakker vi om utbetalinger på mange hundre millioner kroner på jevnlig basis!

Med så store utbetalinger er det kanskje ikke så rart at stadig flere nordmenn oppdager disse mulighetene og velger å benytte seg av disse, for det er jo tross alt de store gevinstene som gjør at vi ønsker å spille Lotto, ikke sant?

lotto sna

I dag har det i tillegg blitt veldig enkelt å gjennomføre slike spill, og ved å registrere en konto her på siden er du i gang før du vet ordet av det og kan vente på at premiene begynner å tikke inn. Med de enorme hovedgevinstene i potten er det liten tvil om at pulsen stiger ørlite når man bevitner trekningen!

Sjekk ut mulighetene i vår tabell og finn en Lotto-konkurranse som du har lyst til å være med i, og sett i gang!

Samme prinsipp

Prinsippene med de utenlandske Lotto-trekningene er de samme som på de norske, og når sant skal sies så er det vel den norske som har etterlignet sine søsterspill fra utlandet. Kort fortalt dreier det seg derfor om å velge et visst antall nummer samt et par ekstranummer som man krysser av for i kupongen, og deretter er det bare å levere inn. Hvor mange tall og ekstratall det er snakk om vil variere mellom de forskjellige spillene, men det er i alle fall hovedprinsippet og er derfor godt kjent også fra de norske spillene.

Å spille på nett er derfor akkurat det samme som å levere inn kupongen slik som du har gjort i alle år her hjemme – bare enda enklere og med muligheten til å vinne enda større gevinster!

Den store drømmen

Lotto fascinerer oss nordmenn stort og det er jo selvfølgelig bare én grunn til at vi spiller, og det er drømmen om den gangen Lotto-rekka virkelig smeller inn og gir oss en diger utbetaling. Slike dagdrømmer er dét som sørger for at vi uke etter uke, år etter år, med en ukuelig optimisme fortsetter å spille på de samme tallene vi har spilt siden dag én, med et syltynt håp om at vi én gang skal lykkes. Og som sagt så er det jo mange som har gjort det, så hvorfor skal det ikke bli deg en gang?

Husk bare at du ved å spille på nett får muligheten til å konkurrere om nesten uvirkelig høye gevinster og at du ved å få full pott der kan leve i sus og dus i resten av ditt liv! Fristende, ikke sant?

Hva venter du på? Send inn en Lotto-rekke i dag!