Lucky Angler

I Lucky Angler spilleautomat er det fisking som er det bærende temaet og hjulene viser utsikten, under vann, av et frossent vann hvor fisker svømmer rundt omkring. Her er det bare å håpe at det biter godt slik at vi kan fylle fiskevesken vår med massevis av penger!

Lucky Angler – nå er det bare å fange storlaksen

Lucky Angler spilleautomat fra Net Entertainment er en forholdsvis enkel spilleautomat som er nedstrippet for de fleste bonusfunksjoner, men et par gode underholdende faktorer som fungerer meget godt finner vi allikevel! Videre i vår omtale av Lucky Angler spilleautomat får du vite alt du trenger om dette tilskuddet på NetEnts store stamme av spilleautomater!

Det våte elementet er populært og ofte brukt i spilleautomater – hvorfor ikke teste ut Fishy Fortune!

Det første vi skal se på er hvordan Lucky Angler er bygd opp, og her finner vi en løsning som ikke er fullt så vanlig på spilleautomater. De 5 hjulene og 3 radene er helt normalt, og det samme kan sies om de 15 linjene vi kan vinne gevinster langs. Det som er litt uvanlig er at man kan vinne på begge sider av automaten, selv om dette ikke er noe nytt fenomen. Denne funksjonen finner vi også i Dragon Island fra samme leverandør. At man kan vinne fra begge sidene gir oss selvsagt dobbelt så mange gevinstmuligheter, og det er nok derfor at antallet linjer er så lavt. En vinnende kombinasjon kan begynne både på det venstre hjulet og gå mot høyre, og omvendt. Det mest positive med dette er at spenningen holder seg helt til siste hjul har stoppet!

Hvis vi ser nøkternt på det så får vi to funksjoner i Lucky Angler: Wildfunksjonen og gratisrunder. Wildsymbolet er symbolet som viser en gylden sluk og som er merket wild. Symbolet er en joker og kan være en del av kombinasjoner bestående av de andre symbolene på hjulene. Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon vil symbolet beholde sin posisjon i det påfølgende spinnet. Denne funksjonen kalles for Sticky Wild, og gir selvsagt gode gevinstmuligheter i den neste spillerunden. Blir det en ny gevinst hvor symbolet er med beholder det fortsatt sin posisjon i det neste spinnet igjen. I de ordinære spillerundene vises wildsymbolene bare på hjul 2 og 4.

Lucky Angler er en mager automat når det kommer til funksjoner, som tidligere nevnt, men vi har tross alt muligheten til å vinne gratisrunder, og det gjør man ved å få 3 eller flere scattersymboler i tilfeldige posisjoner på hjulene. 3, 4 og 5 scattersymboler gir oss en gevinst på henholdsvis 10, 15 og 20 freespins, noe som er et antall runder vi synes er ganske bra. Mens gratisrundene pågår vil det i alle rundene være et wildsymbol tilgjengelig i den midterste posisjonen på det midterste hjulet. I tillegg kan man også få wilds på hjul 2 og 4, noe som kan gi veldig store gevinster hvis man er litt heldig!

Som en liten oppsummering så ser vi jo at selv om det er få bonusfunksjoner her, kan man allikevel vinne store gevinster og bli godt underholdt, ettersom de tilgjengelige funksjonene er godt utført. Toppgevinsten er faktisk på hele 205.000 mynter, noe som må sies å være ganske bra! Vi anbefaler at du tar deg et par prøvespinn på Lucky Angler her på Spill NorgesAutomaten – den er faktisk morsommere enn man skulle tro!