Lucky Heroes

Bli med de herlige superheltene Mighty Mick og hans fabelaktige side-kick Ralph Raccoon i spilleautomaten Lucky Heroes! For øyeblikket befinner de seg i oljeområdene i Black Gold Country og der er det mange rikdommer å finne – men du vet, der hvor det er rikdommer finnes det også skurker! Spill superhelt du óg og få din fortjente belønning!

ComeOn Bonus

Lucky Heroes – bli en superhelt sammen med Mick og Ralph!

Sheriff Gaming har tatt steget inn i superhelt-verdenen og laget sine egne superhelter i form av Mighty Mick og Ralph Raccoon – kanskje ikke de mest avskrekkende superhelt-navnene, men allikevel! Grafikken er som vanlig plettfri og dette gjør rett og slett underverker for spilleopplevelsen. 3D-automater av det slaget som Sheriff Gaming lager kommer man ikke over hver dag, og Lucky Heroes er en godt eksempel på hva våre nederlandske venner har fått til!

Hverdagshelter får vi ikke nok av – sjekk også ut Jack Hammer!

Vi starter med selve oppbygningen på automaten og kan da fortelle at Lucky Heroes er helt i tråd med de øvrige Sheriff Gaming-automatene med sine 5 hjul og 3 rader, men skiller seg litt ut med at den har 30 linjer. Med 30 linjer stiger den maksimale innsatsen fra de sedvanlige 500 kredittene til hele 750 kreditter, og det skulle derfor være godt nok for highrollers å spille på Lucky Heroes!

En mye brukt funksjon hos Sheriff Gaming er deres velkjente utvidede wild på 3. hjul, og denne funksjonen er selvsagt også tilstede i Lucky Heroes. Wildsymbolet, representert ved helikopteret, fungerer som en joker og kan dermed danne vinnende kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. At det er utvidet betyr at det dekker alle 3 posisjonene på det 3. hjulet når det først kommer til syne, og åpner dermed opp for mange gevinstmuligheter. Forøvrig er 3D-animasjonen når denne funksjonen trer i kraft av høy klasse!

Click Me-bonusen er en annen kjenning fra Sheriff, og er en bonusfunksjon som utløses når symbolet av den grønne brusboksen vises samtidig i en hvilken som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5. Deretter er det bare å klikke på symbolene og se hva man har vunnet.

Double Up er en funksjon vi ofte har sett hos blant andre Microgaming og er en bonusfunksjon som lar oss få muligheten til å doble de gevinstene vi vinner. Klikk på Double Up etter en gevinst og gjett utfallet på terningkastet som Mighty Mick gjør – blir det oddetall eller partall? En riktig gjetning dobler gevinsten mens en feil gjetning sørger for at pengene er tapt. Man kan gjette opptil 10 ganger på rad på den samme gevinsten, men de som klarer en slik bragd har usannsynlig mye flaks.

I det integrerte bonusspillet i Lucky Heroes er vi på oljefeltet hvor den enerverende erkeskurken Ernest Evil er ekkel enda en gang. Ernest Evil forsøker å sabotere oljetårnene slik at det svarte gullet skal utebli, men du må prøve å utvinne så mye olje som mulig før han lykkes med de utidige planene sine. Sju oljetårn finnes på oljefeltet og man får like mange sjanser til å berge oljetårnene som det antallet med bonussymboler man fikk for å utløse runden. For å utløse bonusrunden må man få minst 3 symboler av oljetårnene i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Får man f.eks. 4 tårn får man fire muligheter til å berge tårnene.

Lucky Heroes er en meget bra og underholdende spilleautomat som holder meget høy kvalitet. Faktisk har Sheriff Gaming posisjonert seg slik at man nå virkelig ser frem til når nye spilleautomater lanseres, og bare det i seg selv er en stor prestasjon. Prøv Lucky Heroes selv her og se om automaten er noe for deg. Hvis du ønsker å prøve deg med ekte penger bør du ta turen innom ComeOn Casino!