Mad Scientist

For ikke så altfor altfor lenge siden, i et hemmelig laboratorium, testet vitenskapsmannen Walter Prescott sitt nyeste serum – et middel som kunne forvandle ethvert objekt til rent gull – og det virket! Prescott ble nærmes gal av sin nyvunnede makt, og når har du muligheten til å bli med ham i hans ferd mot ytterligere heder og ære i spilleautomaten Mad Scientist!

Mad Scientist – underholdende og vitenskapelig galskap!

Mad Scientist er en video spilleautomat i Betsofts Slots3-serie og er en morsom sak som tilbyr flere gode bonusfunksjoner og mye underholdning for den som spiller på den. Vi skal se nærmere på de forskjellige funksjonene i Mad Scientist og guide deg gjennom det du eventuelt måtte lure på.

Dette er forgjengeren til automaten Madder Scientist, hvor Herr Prescott virkelig har slått seg løs!

Som alltid så starter vi med å se på hvordan automaten er bygd opp, og her får vi galskap ryddig presentert over 5 hjul og 3 rader, mens vi kan vinne gevinster langs totalt 20 linjer. Innsatsen er som vanlig på Betsofts automater og det betyr opptil 5 mynter pr. linje og en maksverdi på hver mynt på 0.50. Den høyeste innsatsen på ett enkelt spinn blir da 50 kreditter. Det meste er som du ser nokså normalt her, men en av de tingene som er spesielt med Mad Scientist er at man kan vinne fra begge sider av hjulene, altså både fra venstre og høyre side. De 10 første linjene starter på hjulet helt til venstre, mens de 10 andre linjene starter på hjulet helt til høyre.

Den første bonusfunksjonen vi snubler over er wildsymbolet eller jokeren som det også kalles. Dette symbolet kan være med i alle kombinasjoner som består av vanlige symboler, og i Mad Scientist er symbolet representert av tavlen.

I Mad Scientist finner vi tre forskjellige bonusspill og disse skal vi se nærmere på her. Det første spillet kalles Den Gale Forskerens Eksperiment, og dette spillet starter når man får tre eksemplarer av reagensglassene spredt langs en aktiv gevinstlinje. Når man har kommet til det nye skjermbildet skal man hjelpe Prescott å plukke ut fire gjenstander som det skal eksperimenteres med – eller for å si det rett ut – de skal gjøres om til gull! Prescott heller serumet over gjenstanden og gjør den om til gull, samt at det gir deg fine gevinster! Har du fått flere enn 3 reagenssymboler vil gevinstene dine bli mangedoblet!

Den neste bonusfunksjonen er den som kalles Wild ‘O Cution, og denne fyres i gang når du får Tesla-transformatoren samtidig på hjul 1 og 5 på linje 1, 2 eller 3. Transformatorene sender deretter elektrisitet rett gjennom symbolene som skiller dem fra hverandre, og noen av disse symbolene vil da gjøres om til jokere og utløse et realt gevinstras!

Den siste av de integrerte bonusfunksjonene er det som har fått navnet Bio Pick Me, og slike spill er nokså vanlige i online video spilleautomater. 3 eller flere Biohazard-symboler langs en aktiv linje, fra hjul 1, gir oss muligheten til å velge ett av disse symbolene for å vinne en gevinst.

Som en slags avslutning på denne omtalen av Mad Scientist så kan vi si at dette er en veldig underholdende spilleautomat som har mange gode bonusfunksjoner. Grafikken er helt grei, men Mad Scientist bærer nok preg av å være noen år, uten at det har noen spesiell innvirkning på selve spilleopplevelsen. Det er sågar svært mange som er begeistret for automater som har noen år på baken! Her er det gnistrende elektrisitet og spenning til enhver tid og mange bonusfunksjoner gjør dette til en god automat fra Betsoft!