Madder Scientist

Professor Walter Prescott er tilbake, mer oppfinnsom og enda sprøere enn forrige gang vi traff ham! Madder Scientist har fått seg en skikkelig ansiktsløftning i forhold til sin forgjenger Mad Scientist og dette er en automat i beste Slots3-ånd fra Betsoft!!

Madder Scientist – akkurat da man trodde at Walter Prescott ikke kunne bli galere…

Madder Scientist er altså oppfølgeren til spilleautomaten Mad Scientist, og denne gangen har grafikk, lyd og spilleopplevelse fått seg et skikkelig løft! Professor Walter Prescott ser, om mulig, enda mer crazy ut denne gangen, men nå har han fått med seg en vakker, kvinnelig assistent! I denne omtalen av Madder Scientist får du en gjennomgang av hvilke funksjoner denne Slots3-automaten fra Betsoft inneholder.

Gevinstene i Madder Scientist kan vinnes langs automatens totalt 30 innsatslinjer som strekker seg over 5 hjul og 3 rader. Innsatsnivået er som vanlig urørt og det betyr en maksimal innsats på 150 mynter, eller totalt 75 kreditter.

Den første bonusfunksjonen vi tar i nærmere øyesyn er den som kalles for Wild Switches. Denne aktiverer man når man får 3 eksemplarer av strømbryteren i helt tilfeldige posisjoner på hjulene. Det som da skjer er at et helt hjul blir gjort om til et wildsymbol, eller wildhjul. Wildsymboler er symboler som fungerer som jokere, og i praksis betyr et wildhjul at man har fått 3 slike symboler på hjulet. Dette fører selvsagt til økte vinnersjanser, og hvis man får flere slike strømbryter-symboler mens denne funksjonen er aktiv utvides den med ytterligere en runde pr. symbol.

Den neste bonusfunksjonen i Madder Scientist er Click Me-funksjonen og denne starter man når man får tre eksemplarer av glasskolben samtidig på hjul 1, 3 og 5. Her er det enkelt og greit bare å trykke ett av kolbe-symbolene for å se hvilken bonusgevinst man vinner. Man får faktisk velge helt til man treffer kolben som sier ‘Collect’.

Den mest spennende funksjonen i Madder Scientist er den som heter Reel Respin. Etter et endt normalt spinn har du sjansen til å spinne ett enkelt hjul på nytt, hvis du f.eks. bare mangler ett symbol for å skape en vinnende kombinasjon. Et slikt Respin koster selvsagt penger, og hvor mye det koster er avhengig av hvor store gevinstmuligheter man har. Har man litt flaks med seg her er det mulig å vinne store gevinster, spesielt hvis de øvrige symbolene på hjulene er gunstige. Man kan foreta så mange respins man ønsker.

Tre eller flere gulrot-symboler tilfeldig plassert utover hjulene aktiverer det integrerte bonusspillet i Madder Scientist. Atter en gang er det snakk om at man skal hjelpe professor Prescott med å blande en ny mikstur, og denne blandingen skal testes på gulroten. Morsomt og underholdende bonusspillet med fine gevinster.

Madder Scientist er så definitivt en verdig oppfølger til den første spillet, spesielt siden det grafiske er tatt til et helt nytt nivå. Click Me-spillet er videreført, samt hovedessensen i bonusspillet, men vi får også et par nye bekjentskaer som Wild Switches og Reel Respin. Det var jo også hyggelig å få hilse på den gale professorens nye sekretær!