Magic Lines

Husker du den gamle klassiske spilleautomaten Magic Lines som sto plassert rundt om i kiosker og butikker i Norge? I denne nettutgaven av automaten med det samme navnet får du en nærmest perfekt kopi av den ekte spilleautomaten som tidligere har underholdt så mange. Her kan du nyte en suveren grafikk og akkurat de samme funksjonene som på originalen!

Nettversjon av Magic Lines

Likheten mellom nettutgaven og den originale Magic Lines-maskinen er stor, og denne automaten har selvsagt også 5 linjer og 3 hjul, slik som de klassiske spilleautomatene er kjent for. Automaten har allikevel en liten spesiell vri, en repeter-funksjon, som gir spilleren muligheten til å sanke inn den samme gevinsten gang etter gang!

Når man har vunnet en gevinst på Magic Lines har man muligheten til å isolere premien ved å trykke på startknappen når lysene har nådd stoppfeltet på automaten. Repeter-funksjonen settes deretter i gang, og man skal igjen trykke på start/stopp-knappen for å forsøke å stoppe ‘lys-slangen’ over omspill-feltet. Klarer man det utbetales gevinsten enda en gang, og man får forsøke en gang til. Jo høyere innsats man spiller med i Magic Lines, jo flere lys vil slangen bestå av og jo enklere vil det være å få utbetalt gevinsten flere ganger på rad. Om man spiller med enkel eller dobbel innsats har også innvirkning på dette, og det anbefales at man alltid spiller med dobbel innsats aktivert.

Nettutgaven av den klassiske Magic Lines er en myntbasert automat, og man kan spille med en verdi på myntene som strekker seg fra 0.02 og til 20. I tillegg til dette kan man velge å spille med alt fra 1-5 gevinstlinjer, pluss den nevnte muligheten til å spille med dobbel innsats. For å kunne vinne gevinst må man som kjent ha 3 like symboler på en aktiv gevinstlinje.

Gjensynet med en gammel og klassisk spilleautomat er bestandig et høydepunkt, og spiller du på Magic Lines er du garantert moro i mange timer og noen skikkelige utbetalinger hvis du her heldig! Automaten finnes også i en annen variant – Crazy Reels!