Magic Portals

Magiske portaler på hjul 1 og 5 er hva det handler om i Magic Portals fra Net Entertainment. Få like symboler begge steder for å åpne opp for uante muligheter – her kan utbetalingene bli store!

Som sagt er det magiske portaler det hele dreier seg om i Magic Portals, og i vår omtale av denne automaten får du vite hva det er som sørger for klingende mynt i kassen når du skal spille på denne spilleautomaten!

Portaler på hjul 1 og 5

Det viktigste når det kommer til Magic Portals er de allerede nevnte portalene og disse to befinner seg i posisjon 2 på det første og det femte hjulet. For å starte funksjonen Magic Portals Wild Transformasjon må man rett og slett få to like symboler i disse portalene. Det som da skjer er rimelig magisk og det betyr at disse to symbolene blir gjort om til jokere (wilds) og det samme gjelder for alle andre symboler på hjulene som er lik som disse to! I praksis betyr det at man kan få massevis av wilds på hjulene som kan gi utrolig mange vinnende kombinasjoner – noe som igjen betyr store premier!

Magic Portals Portal

Vinn gratisrunder i den magiske portalen

I tillegg til at man kan oppnå drøssevis av herlige jokere i denne magiske portalfunksjonen er det også den samme funksjonen som gir oss muligheten til å vinne tilgang til gratisrundene. Dette gjør man på samme måte som når den allerede nevnte wildfunksjonen skal aktiveres – nemlig ved å få et free spin-symbol i begge portalsirklene. Du får da muligheten til å prøve hellet helt gratis i 10 gratisrunder!

I gratisrundene er det imidlertid slik at portalfunksjonen er kraftig forbedret, og dette har Net Entertainment gjort på den måten at alle posisjonene på hjul 5 har blitt gjort om til portaler, og man har derfor mangedoblede muligheter til å aktivere wildfunksjonen i disse rundene! Man har i tillegg også muligheten til å vinne nye free spins hvis man får free spin-symbolet i portalene, og da vinner man 10 ekstra runder som legges til de man allerede har.

Titt og ofte vil man vinne ekstra runder i gratisrundene og man kan faktisk ende opp med flere titalls free spins på én gang!

Hvordan fungerer wilds?

Et wildsymbol er et symbol som på godt norsk fungerer som en joker, og det betyr at det kan være en del av kombinasjoner som består av andre vanlige symboler. Symbolet fungerer derfor slik at det kan forlenge en vinnende kombinasjon eller fullføre en kombinasjon slik at den blir vinnende. I tillegg kan det samme wildsymbolet være en del av flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Magic Portals wild

Oppsummering

Magic Portals er i utgangspunktet en enkel spilleautomat fra NetEnt, men så har selskapet med én eneste funksjon klart å gjøre dette til en spilleautomat av ypperste merke! Portalfunksjonen er så velfungerende og spennende at det nesten er utrolig. Muligheten til å få haugevis med wilds på hjulene i hovedspillet, og spesielt i gratisrundene, er helt suverent. At man også få tilgang til disse gratisrundene gjennom portalen er også meget bra!

Uttrykket less is more kommer virkelig til sin rett i Magic Portals, og vi kan bare krysse fingrene for at Net Entertainment fortsetter sin innovative utvikling og at de vil komme med enda flere og nye spilleautomater med spennende funksjoner!

Demovideo av Magic Portals