Mamma Mia

Bli med til restauranten og spilleautomaten Mamma Mia og hjelp den berømte kokken å forberede et måltid til matkritikeren! Det er som alle vet ikke enkelt å tilfredstille slike fininnstilte ganer, og det blir derfor spennende å se om nettopp du har det som skal til for å servere det perfekte måltidet!

Mamma Mia – Betsoft spilleautomat

Mamma Mia er en spilleautomat i Slots3-serien til Betsoft Gaming og det er ingen tvil om at dette er et stykke arbeid som er hentet ned fra øverste hylle! Mamma Mia har en herlig atmosfære og innbyr virkelig til spilling med sine mange gode funksjoner! I omtalen vår får du vite alt du trenger å vite om Mamma Mia spilleautomat!

Teknisk sett får vi i Mamma Mia en automat som har de vanlige spesifikasjonene som vi er vant med fra Betsoft, og for såvidt alle andre produsenter, og det betyr 5 hjul og 3 rader. Antallet gevinstlinjer er satt til 30, og når man kan sette maks 5 mynter, med en høyeste verdi på 0.50 på hver mynt på hver linje, gir dette en maksimal innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Den første funksjonen vi bruker å se på når vi omtaler bonusfunksjoner er wildfunksjonen, og i Mamma Mia er denne funksjonen virkelig forseggjort. Wildsymboler er som kjent (for noen i hvertfall) symboler som fungerer som jokere og som dermed kan være en del av vinnende kombinasjoner av andre vanlige symboler.

I Mamma Mia er wildfunksjonen som sagt utvidet og heter Locking Wilds, og er en bonus wildfunksjon i tillegg til den vanlige wildfunksjonen vi finner i spillet. Locking Wilds gir oss sjansen til å velge wildsymboler akkurat hvor vi vil på hjulene, i forkant av et spinn selvsagt. Dette gjør du helt enkelt ved å klikke på de aktuelle symbolene du vil skal være wilds i det kommende spinnet. Dette vil selvfølgelig utløse en ekstra kostnad og under det store ‘Spin’-symbolet kan du se en mindre ‘Spin’-knapp hvor du får se hva spinnet med Locking Wilds vil koste. Under denne knappen står det Current Bet, Lock & Spin, og det er denne man trykker på for å spille med Locking Wilds. Trykker man på den store Spin-knappen spinner man hjulene på helt vanlig vis, og med vanlige wilds om dukker tilfeldig opp på hjulene.

Freespins er noe vi også er veldig begeistret for og i Mamma Mia er gratisrundene rett og slett meget underholdene! Symbolet av pizzaen er scattersymbol, og i Mamma Mia vil dette si at om man får 3 eller flere slike symboler samtidig i tilfeldige posisjoner på hjulene vinner man gratisrunder. Mens hjulene snurrer, og vi forhåpentligvis vinner gevinster, baker vi pizza sammen med kokken, og det er symbolene på hjulene som bestemmer hvilke ingredienser vi smaksetter pizzaen med!

Får man 3 eksemplarer av symbolet som viser serveringsbrettet med lokk på samtidig på hjulene, starter en liten Click Me-bonusfunksjon. Har kan vi enkelt og greit velge ett av serveringsfatene som vises på skjermbildet og ta i mot den gevinsten som skjuler seg på serveringsfatet.

Så vi at vi elsker freespins? Vi elsker nemlig også bonusspill, og i bonusspillet Food Critic er det virkelig på tide å vise mat-kritikeren hva vi duger til! Bonusspillet starter når vi får 3 bonussymboler (menysymbolet) i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Her er det bare å ta på seg kokkehabitten og hjelpe mesterkokken med å lage et måltid som matkritikeren vil elske! Vi bedømmes etter fire strenge kriterier, og da er det bare å håpe at vi består testen!

Mamma Mia er som du ser en automat som inneholder det aller meste av det vi kan forvente av en spilleautomat, og derfor får den meget gode skussmål hos oss her på Spill Norgesautomaten! Vi får wilds og Locking Wilds, vi får freespins, vi får Click Me-spill og vi får et utrolig morsomt bonsspill! Hva mer trenger vi?

Betsoft har laget mange fantastiske Slots3-automater – prøv også House of Fun og Paco and the Popping Peppers!