Mega Fortune

Hvis du er ute etter å finne en superstjerne blant de enorme mengdene med spilleautomater har du kommet til rett sted. Mega Fortune er en av de mest synlige spilleautomatene i media og automaten har produsert flere norske mangemillionærer. Mega Fortune fikk verdensrekorden for den største online gevinstutbetalingen da en norsk student vant enorme 92 millioner norske kroner!

Mega Fortune – verdensrekordholderen!

Mega Fortune har altså skapt en lang rekke millionærer og flere av disse norske, og ting kan derfor tyde på at vi nordmenn har et godt tak på automaten. Hvis vi skal starte med litt fakta om automaten så ser vi at den har 5 hjul, 3 rader og 25 linjer, noe som er ganske vanlig hos Net Entertainment som har produsert Mega Fortune. Man kan spille med inntil 4 mynter pr. linje og med en verdi på myntene som går fra €0.01 til €0.50. Den høyeste innsatsen pr. spinn blir derfor på €50.

Når det gjelder funksjoner i Mega Fortune er det selvsagt Mega Jackpot det snakkes mest om! Mega Jackpot er den største av de tre progressive jackpottene vi finner i Mega Fortune og denne har man muligheten til å vinne hvis man kommer seg til bonusspillet. Hvis man får 3 eller flere bonussymboler på en aktiv gevinstlinje aktiveres bonusspillet. I bonusspillet skal vi snurre et lykkehjul som består av 4 nivåer, og hvis man kommer seg helt inn til sentrum av hjulet er Mega Jackpot i boks! Man vinner enten en gevinst eller avanserer til nytt nivå for hvert spinn. For hvert nivå blir det imidlertid vanskeligere og vanskeligere å avansere, og man må derfor ha en solid dose flaks for at dette skal gå veien.

Vi finner også gratisrunder i Mega Fortune og for å vinne disse må man få 3 eller flere scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. Man trykker deretter på ett av scattersymbolene for å se hvor mange gratisrunder man har vunnet, samt hvor stor gevinstmultiplikatoren i gratisrundene blir. Gevinstene i gratisrundene kan bli multiplisert med opptil 5 i forhold til i basisspillet.

Til slutt kan vi også nevne at automaten selvsagt har et wildsymbol som fungerer som en joker, og kan erstatte andre symboler. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scatteren eller bonussymbolet.

At denne spilleautomaten har fått legendestatus er slettes ikke rart ettersom jackpottene som tilbys ofte er av det gigantiske slaget. Er man heldig og får alt til å klaffe, kan det faktisk ende med at man vinner en gevinst som rett og slett kan endre livet – til det mer luksuriøse! Det luksuriøse får man oppleve uansett når man spiller, ettersom det er denne livsstilen som er opphavet til mye av symbolikken til Mega Fortune. Champagneglass, store ringer og dyre klokker, limousiner og yachter er bare noe av luksusen vi får velte oss i når vi spiller Mega Fortune!

De to andre jackpotgigantene fra Net Entertainment, Arabian Nights og Hall of Gods, kan du også prøve her!