Mega Jackpot

Mega Jackpot er en aldeles fabelaktig spilleautomat som er laget av Betsoft – spesielt for 7red Casino! Automaten har et sjeldent lekkert design og funksjoner som vi forbinder med spilleautomatene vi før kunne spille med på fergene og i butikkene. Dette er det aller beste fra gammel nostalgi blandet med ny teknologi!

Mega Jackpot – klassisk norgesautomat!

Mega Jackpot er enkel å spille på og man starter bestandig i basisspillet som foregår på hjulene nede. Når man vinner en gevinst i basisspillet overføres gevinsten opp til Mega Jackpot Supermeteret og det er dermed klart for spill på de øverste hjulene. Her er innsatsen høyere, men det er da til gjengjeld også gevinstene! Innsatsen her er enten på 20, 40 eller 60 kreditter, og den tilpasses automatisk den høyeste mulige innsatsen. Hvis du for eksempel får overført 80 mynter opp i Supermeteret settes innsatsen i toppspillet automatisk til 60 mynter. Dette kan du justere ned hvis du ønsker det. Hvis du ikke ønsker å spille i Supermeter-modus velger du bare ‘Innkassere’ etter at pengene er overført.

Hvilken innsats man spiller med i toppspillet innvirker på en annen funksjon i Mega Jackpot, nemlig Nudge-funksjonen. Nudge betyr at hjulene kan bevege seg opp eller ned for å lage en vinnende kombinasjon. Spiller men med 20, 40 eller 60 mynter i innsats kan hjulene ‘nudge’ henholdsvis 1, 2 eller 3 ganger for å lage en vinnende kombinasjon. Så om du spiller med 60 mynter i innsats og i utgangspunktet ikke vinner, kan du oppleve at hjulene flytter seg opp eller ned for å lage en vinnende kombinasjon til deg! Denne funksjonen gjøres automatisk og er derfor ikke noe du behøver å følge med på. Nudges finner du også i klassikeren OldTimer!

Når man vinner en gevinst har man også muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med den – altså å forsøke å få den doblet. Nede på automaten vil det blinke som besatt på to forskjellige spillkort (spar/ruter). Ønsker man å spille kvitt eller dobbelt klikker man bare på en av de to respektive kortene for å velge det kortet man tror lyset vil stoppe på. Velger du rett kort dobles gevinsten din – velger du feil er den tapt. Funksjonen er valgfri.

Kremtoppen på Mega Jackpot er selvsagt den digre progressive jackpotten! Jackpotten endrer seg i størrelse alt etter hvilken innsats man spiller med, og hvis man spiller med maksimal innsats har man derfor muligheten til å vinne maks jackpott! Kongekrone-symbolet er jackpottsymbolet og hvis man får tre av dette symbolet på en aktiv gevinstlinje kan man le hele veien til banken. Hvis du spiller med maks innsats kan du vinne over svimlende 10 millioner kroner!

Det totale inntrykket av Mega Jackpot er meget solid! Automaten har en diger jackpott, kvitt eller dobbelt, nudges – i det hele tatt: en komplett spilleautomat med nostalgisk preg!