Mega Joker

Spilleautomaten Mega Joker er kopien av den utrolig populære automaten Super Joker! Her er ingenting glemt fra originalen, og både lyder og funksjoner er de samme. Det som i hovedsak er forandret er at man har muligheten til å vinne større gevinster, spesielt siden automaten inneholder en progressiv jackpott! Slike forandringer kan man saktens like.

Mega Joker – god, gammel norgesautomat

Mega Joker er en av de største suksessene til Net Entertainment, og vi som elsker spilleautomater får rett og slett ikke nok av progressive jackpotter! Automaten er enkel å forstå og kan spilles i to forskjellige spillmoduser: basisspillet og Supermeter-modus.

Å spille på Mega Joker er helt enkelt, men utrolig morsomt ettersom nostalgifaktoren er høy! Dette er som å være på en bensinstasjon for mange år siden, da automater som dette sto plassert rundt i hele landet. Man starter å spille i basisspillet, altså med hjulene nede. Her er det om å gjøre å få 3 like symboler på en aktiv gevinstlinje. Når man får dette vinner man en gevinst som automatisk føres opp til Mega Joker Supermeteret, og man får da muligheten til å spinne de øvre hjulene. Innsatsen i toppspillet er mye høyere, og man kan faktisk satse opptil 200 mynter pr. spinn – men til gjengjeld er gevinstene mye høyere. Hvis man ikke ønsker å spille i Supermeter-modus trykker man bare på ‘Innkasser’. Gevinsten blir da lagt til saldoen og man fortsetter å spille i basisspillet.

Hvis du spiller spiller med 100 mynter i innsats i Mega Joker Supermeter-modus får du en mysteriegevinst på mellom 100 eller 200 mynter hvis du får en joker på det midterste hjulet. Spiller du med en innsats på 200 mynter og du får en joker på det midterste hjulet, vinner du en mysteriegevinst på mellom 100 og 2000 mynter! Ikke rart at automaten kalles for Mega Joker!

Mega Joker er rett og slett en fantastisk spilleautomat, og hvis du tidligere har spilt på jokerautomatene som sto plassert rundt om i hele landet vil du garantert like denne! Dette er en utrolig bra kopi som har mye større gevinster enn originalen, og da er det vel egentlig bare å sette i gang å spille?

Test også ut Mega Jackpot nå!