Mr. Good

Sterke karakterer som står på de svakes side er et tema som er velbrukt og meget godt likt i populærkulturen, noe vi tydelig ser i spilleautomaten Mr. Good. Her møter vi den sverdfektende gode helten, Mr. Good, i hans kamp mot alt det som er galt i verden! Har du såpass med ryggmarg at du står last og brast ved Mr. Goods side?

Mr. Good – dyrenes Robin Hood!

Automater om helter er bestandig et populært tema og det finnes et stort utvalg av slike spilleautomater på markedet, men er vi mettet på dem? Langt i fra! Bli kjent med Mr. Good i denne morsomme spilleautomaten fra Sheriff Gaming. Høy kvalitet, gode funksjoner og fantastisk grafikk er noen av stikkordene vi kan trekke frem.

I vår gjennomgang av hva Mr. Good kan tilby oss starter vi med å se på hvordan automaten er bygd opp. Vi finner ikke noe hokus-pokus fra Sheriff Gaming her og får de sedvanlige 5 hjulene og 3 radene med totalt 30 gevinstlinjer å vinne gevinster langs. Maksimal innsats er på 750 kreditter, men denne kan justeres til akkurat det nivået du måtte ønske å legge deg på.

Alle spilleautomater som ønsker å bli tatt seriøst må kunne stille opp med et wildsymbol og dette gjør selvsagt også Mr. Good. Tigeren fungerer derfor som jokeren som kan inngå i kombinasjoner med andre vanlige symboler, og kommer til syne på hjul 2, 3 og 4. Dette er faktisk litt uvanlig ettersom Sheriff-automatene i all hovedsak bruker å benytte seg av et utvidet wild på 3. hjul, men vi er selvsagt glad i alt som minner om variasjoner i spilleautomatene.

En standard funksjon hos Sheriff Gaming er deres Click Me-bonus, og denne finner vi selvsagt også i Mr. Good. 3 eksemplarer av Wanted-plaketen, én på både hjul 1, 3 og 5, starter Click Me-bonus. Her vil man få se klikkbare symboler og da er det enkelt og greit bare å trykke og vinne!

Når vi blir servert bonusspill i spilleautomatene vi prøver blir vi rett og slett jublende glade! Mr. Good fungerer selv som bonussymbolet og raider man opp 3 slike på hjul 1, 2 og 3 er det dags for å spille bonusspillet. I bonusspillet slås vaktene ut slik at alle skattene som ligger i skattekamrene ligger åpent tilgjengelig for deg. Åpne dørene og samle inn helt du åpner døren hvor det ligger en gevinst og en tekst som ‘Utbetal’. Dette avslutter bonusspillet og sender deg til basisspillet med bonuspengene!

Som på mange andre spilleautomater fra Sheriff Gaming har man muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med gevinstene man vinner. Klikk på Double Up etter en gevinst og gjett om utfallet på terningkastet til Mr. Good blir oddetall eller partall. Riktig svar dobler gevinsten mens feil svar sørger for at den går tapt. Totalt kan man gjette ti ganger på den samme gevinsten, og klarer man det har man i hvertfall hatt flaks nok!

Gode funksjoner i form av wilds og bonusspill gjør Mr. Good til en bra spilleautomat, men savnet etter gratisrunder er stort og sørger for at automaten ikke når helt opp, dessverre. Historien er bra og minner jo selvsagt om Robin Hood. Når det gjelder grafikk og lyd står som vanlig Sheriff Gaming ikke tilbake for noen!