Muse

I spilleautomaten som bærer navnet

Muse – Wild Inspiration – spilleautomat fra Net Entertainment

Som tittelen i Muse – Wild Inspiration er enn hinter om handler denne spilleautomaten om wilds – og vi får mange av dem! Som mange vet er wilds symboler som fungerer som jokere og som er laget for å gjøre det litt enklere for oss å vinne, men når vi i denne automaten får hele 6 forskjellige wilds fordelt på basisspillet og free spins spillet kan vi til tider oppleve at gevinstene tikker inn på kontoen i en jevnt og herlig strøm!

Vi starter som vanlig med å se litt nærmere på hvordan automaten er bygd opp og hvordan nivået på innsatsene ligger, og her får vi det vi er vant med fra Net Entertainment. Det betyr i praksis vi ser på en automat 3 rader og 5 hjul og som inneholder totalt 25 gevinstlinjer. Vi får muligheten til å spille med opptil 10 mynter på hver linje (altså totalt 250 mynter i sving maksimalt), med en myntverdi som maks kan skrus opp til 0.50. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 125 kreditter.

Da er vi ferdige med det rent tekniske med Muse spilleautomat og kjører videre med det som er hovedattraksjonen denne automaten – nemlig wilds! Først skal vi imidlertid gi en liten forklaring på hva wilds er. Et wildsymbol er en joker, og det betyr enkelt og greit at dette symbolet kan inngå i alle slags kombinasjoner bestående av andre symboler, med unntak av scatteren.

I basisspillet har NetEnt laget tre forskjellige wilds som vi kan hygge oss over: Sticky Wild, Utvidet Wild og x2 Wild. Det litt spesielle med Muse – Wild Inspirations er at det finnes et symbol som kalles for Wild Inspiration, og dette symbolet viser oss de tre musene samlet. Når dette symbolet kommer til syne på hjulene vil deretter en av de tre wild-funksjonene aktiveres helt tilfeldig. Det er heller ikke uvanlig at man kan få flere Muse Inspiration symboler på hjulene samtidig og dermet aktivere flere slike funksjoner på én gang.

Du finner masse wilds i flere andre NetEnt spill, og da kan det kanskje være verdt å prøve Wild Turkey og Wild Rockets!

Kort forklart gir et Sticky Wild oss, etter å eventuelt vært en del av en vinnende kombinasjon, et nytt spinn helt gratis hvor Sticky Wild i tillegg beholder sin posisjon fra forrige spinn. Vi får dermed en ekstra runde med et aktivt wildsymbol.

Når det gjelder det utvidede wildsymbolet så vil det, når det kommer til syne på hjulene, dekke et helt hjul og dermed bli en del av alle vinnende kombinasjoner som måtte passere dette hjulet.

Den siste funksjonen er x2 Wild, og det betyr enkelt og greit at dette symbolet vil doble alle gevinstene fra vinnende kombinasjoner det selv er en del av.

Når man kommer til free spins, etter å ha fått 3, 4 eller 5 scattere på hjulene i en tilfeldig posisjon, så har NetEnt mikset og trikset med de tre wildfunksjonene fra basisspillet og laget nye spennende konstellasjoner av disse. Det vi da får er Utvidet Wild x2, Sticky x2 Wild og Sticky Expanding Wild! Her stinker det store utbetalinger hvis man har klaff med wildfunksjonen. Forøvrig gir 3, 4 eller 5 scattere henholdsvis 10, 20 og 30 free spins.

Lykke til!