Muskler mot magi hos Unibet!

5000euro-turnering-unibet

Denne uken arrangeres det en superspennende og fantastisk spilleautomat-turnering hos Unibet – hva er best av muskler eller magi?

Hos Unibet er det altså full spilleautomat-trøkk denne uka hvor spilleautomater i to forskjellige sjangre skal måle krefter mot hverandre! Hva er best av actionautomatene eller fantasiautomatene til Unibet? Kanskje får vi svaret på det i denne €5.000-turneringen!

Muskler vs Magi

Årsaken til at Unibet nå kjører i gang en slik turnering er at de har tatt inn spilleautomaten The Glass Slipper i sitt sortiment av spill, og derfor får vi nå en turnering som er både fantastisk og actionfylt! Det har faktisk vært arrangert to turneringer og den andre €5K-turneringen starter i dag og varer til 19. mai.

Det eneste du trenger å gjør for å tilegne deg en del av premiepotten på €5000 er å spille på et bestemt utvalg av spilleautomater innenfor de nevnte sjangrene. Du trenger selvsagt ikke spille på alle, og akkurat det styrer du som du vil. Det må allikevel spilles på minst én av disse automatene.

Reglene er slik at du får 3 poeng pr. €10 du spiller for på de utvalgte automatene, og i tillegg multipliseres dette tallet med antallet dager du har spilt. Du kan sikre deg en bonusgevinst i form av 10 free spins på Jack and the Beanstalk spilleautomat ved å spille for minst €20 på den nye spilleautomaten The Glass Slipper i denne kampanjeperioden.

Gyldige spilleautomater

Big Bad Wolf, Wizard of Oz, Ruby Slippers, Goldilocks, Rapunzel, Glass Slipper, Enchanted Meadow, Crystal Forest, Jack and the Beanstalk, Spiderman, Merlin’s Millions, Simsalabim, Spellcast , Wild Witches, Spin Magic, Superman, Batman, Rocky, Iron Man, Fantastic Four, Incredible Hulk, Hitman & Hellboy.

Registrer deg!

Skal du delta i denne turneringen må du for det første være kunde hos Unibet – du kan registrere deg her og få opptil 1500 kroner i bonus. I tillegg til dette må du registrere deg med ditt Unibet-brukernavn på kampanjesidene hos selskapet og deretter klikke på ‘Opt-in’. All registrering er enkel og smertefri.

Få 1500 kroner i bonus!

Ved å registrere deg en Unibet-konto her får du en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner! Sett inn 500 kroner og få 1500 kroner i bonus – spill for totalt 2000 kroner! Det er enkelt, det er spennende og det er utrolig gøy!

Spill hos Unibet og få den beste casinoopplevelsen!