Mystery at the Mansion

Hvis du er en tilhenger av den klassiske, gammeldagse og britiske krim-sjangeren vil spilleautomaten Mystery at the Mansion passe utmerket for deg! Dette er en knakende flott automat som byr på mye spennende innhold!

Mystery at the Mansion – Løs drapsgåten!

Av og til kommer det ut en spilleautomat som man instinktivt ved at det er noe spesielt med, og Mystery at the Mansion fra Net Entertainment er en av disse! Fra det øyeblikket du har fått åpnet automaten og kan se den herlige grafikken og stemningen som råder, til du entrer det spennende bonusspillet, vil du ikke kjede deg et sekund. Automaten er i tillegg svært rask og hjulene spinner seg hurtig ferdig, noe som gir en følelse av at automaten er veldig presis. Hvis du attpåtil benytter deg av NetEnts skill stop-funksjon vil rundene gå unna her.

Hva er det da som gjør at vi liker Mystery at the Mansion stå sterkt? Temaet er utrolig spennende og veldig Agatha Christie-ish, og slike tydelige fortellinger i en automat er veldig bra! Dessuten finner vi en rekke funksjoner som gjør denne automaten til den nesten anonyme stjernen som den faktisk er.

Først tar vi en titt på det rent tekniske ved Mystery at the Mansion, og vi kan da se at dette er en video spilleautomat som har sine sedvanlige 5 hjul, 3 rader og 25 linjer. Automaten skiller seg ikke ut fra mengden akkurat på dette punktet, men man skal ikke tulle for mye med etablerte normer heller! Grafikken er sterkt krim-inspirert og det ligger nesten et litt film noir-aktig preg over dette. Av symboler finner vi en flaske med gift, en dolk som har spiddet et ark til et bord, en ukjent skytter og et forstørrelsesglass – for å nevne noe.

Mystery at the Mansion har selvsagt et wildsymbol og det er representert av etterforskeren med bowlerhatt. Dette er et symbol som fungerer som en joker, og kan dermed inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler. Det andre vanlige standardsymbolet, scatteren, er også representert her og er illustrert med en bilde av et gods på, og det er sannsynligvis på dette godset at ugjerningene foregår! Scattersymbolet utbetaler freespins og penger og trenger ikke å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling.

Freespin-spillet er en av bonusfunksjonene vi finner i Mystery at the Mansion, og er en selvsagt del av enhver spilleautomat som har respekt for seg selv. Får man 3, 4 eller 5 scattere vinner man henholdsvis 10, 20 og 30 freespins. Når man er i gratisrundene vil alle gevinster man vinner bli multiplisert med 3 i forhold til normal utbetaling, og da sier det seg selv at 30 runder med en trippel gevinstutbetaling kan bli veldig lønnsomt!

Hovedattraksjonen i Mystery at the Mansion er bonusspillet Solve The Murder. Symbolet av den gamle obersten er bonussymbolet og får man tre symboler av denne ærverdige og staute karen på en aktiv gevinstlinje fra hjulet lengst til venstre og mot høyre slipper vi inn i bonusspillet. I bonusspillet er det du som får i oppgave å løse drapsgåten og finne ut hvem som drepte den gamle obersten. I bonusspillet får du se 5 mistenkte og du skal klikke på den av de du tror er drapspersonen. I tillegg får du også se en rekke mulige drapsvåpen, og du skal velge det våpenet du tror ble brukt til å gjennomføre ugjerningen. Til slutt skal du også prøve deg på motivet for drapet – var det penger eller var det kjærlighet? Klassisk bonusspill som virkelig er bra! Man får gevinster uansett om man gjetter rett eller feil på hvert av disse spørsmålene, men en riktig gjetting gir selvsagt bedre betalt enn det motsatte.

En oppsummering er vel kanskje på sin plass, men du har vel skjønt at Mystery at the Mansion er en spilleautomat vi liker svært godt! Alle elementer vi ser etter i en god spilleautomat er representert her og både gratisrunder og et godt bonusspill, som er to av de viktigste av disse, er tilstede med bravur! Prøv Mystery at the Mansion gratis her på Spill Norgesautomaten så lenge du vil! Ønsker du å prøve deg med ekte penger kan vi anbefale et eller gjerne flere av de casinoene som omgir spilleautomaten.

Det finnes flere krimrelaterte spill og automatene Jack Hammer og Jack Hammer 2 er utrolig populære!