Mythic Maiden

Net Entertainment har laget en god del skumle og mystiske spilleautomater, og Mythic Maiden er en av disse. Denne spilleautomaten sender kuldegysninger ned langs ryggraden på deg, men den har også et par funksjoner som kan gjøre slik at du vinner store gevinster – faktisk så mye som 3 millioner! Du spiller Mythic Maiden gratis så lenge du vil her på Spill Norgesautomaten, samt at du finner eksklusive bonustilbud som ligger rundt selve automaten.

Mythic Maiden

Symboler i smeltet voks, dødningehoder, spindelvev og lysende fullmåner er alle ingredienser i Mythic Maiden spilleautomat fra Net Entertainment. Dette er en spilleautomat som føyer seg inn i rekken av litt overnaturlige og skumle automater som NetEnt har laget. Liker du automater som Zombies, Voodoo Vibes, Blood Suckers og Devil’s Delight er mulighetene så definitivt tilstede for at du kommer til å like Mythic Maiden også.

Mange spilleautomater har sitt spesielle signaturtrekk som gjør at den skiller seg ut fra mengden. I Mythic Maiden er det det fryktede torturredskapet fra middelalderens som er nøkkelfunksjonen, og denne kan du se til høyre for automaten. Dette er en såkalt ‘Iron Maiden’ som bare åpnes i gratisrundene og som byr på godsaker som for eksempel økende multiplikatorer eller enda flere gratisrunder. Man kan i gratisrundene faktisk få en gevinstmultiplikator på hele 10x og da er det liten tvil om at disse rundene kan blir lukrative!

Det sier seg nesten selv at det er i gratisrundene og ved hjelp av jernjomfruen at man har sjansen til å vinne Mythic Maidens største utbetaling på 600.000 mynter! Akkurat som forventet er det ikke helt enkelt å vinne den største gevinsten og det er et par faktorer som må oppfylles før man kan rope halleluja! Man må, foruten å befinne seg i gratisrundene, spille med 10 mynter pr. runde samtidig som man får 5 menneskehoder på en aktiv gevinstlinje. Dessuten må et av symbolene være representert av et wildsymbol, samt at jernjomfruen byr på en multiplikator på 10x.

Mythic Maiden byr ikke på noe integrert bonusspill, men automaten kjennes ganske komplett ut allikevel. Wildsymbolene gir tredoble gevinster når de blir en del av en vinnende kombinasjon og gratisrundene har virkelig alle forutsetninger tilstede for å bli lønnsomme! I tillegg er jernjomfruen et trivelig bekjentskap og en funksjon vi ikke har sett før. Mythic Maiden er altså en meget godt automat, og du kan spille den gratis her og se om den er noe for deg også!