Ned and his Friends

I spilleautomaten Ned and his Friends møter vi den hyggelige fyren Ned, en gjennomsnittlig fyr med en gjennomsnittlig jobb. Han bor i en gjennomsnittlig leilighet, med Ned har en hemmelighet bare han vet om – syngende rotter! Neds virkelige problem er at ingen tror på ham når han forteller folk om dette, men det får da egentlig blir deres problem. Snurr hjulene og opplev rottene synge og danse seg rett inn i hjerteroten din! Prøv også Curious Machine fra Betsoft!

Ned and his Friends – Betsoft spilleautomat

I Ned and his Friends blir vi invitert rett inn i stua til den hyggelige fyren Ned, og vi får som sagt stifte nærmere bekjentskap med de syngende og dansende småkrabatene som har inntatt leiligheten hans! Det er bare å håpe at han ikke får kjærestebesøk da…

Underholdningen i Ned and his Friends får vi over 5 hjul og 3 rader, samt at vi kan vinne alle gevinstene våre langs noen av automatens 30 linjer. Når det kommer til innsatsen ser vi at Betsoft er trofaste mot sin egen Slots3-standard, noe som betyr 1-5 mynter pr. linje og en verdi pr. mynt på 0.02 til 0.50. Høyeste innsats på ett enkelt spinn blir da 75 kreditter.

Ned and his Friends’ første bonusfunksjon vi skal ta for oss er den som heter Singing Rats Free Spins, og er som tittelen mer enn antyder en funksjon som lar oss vinne freespins, noe vi selvsagt er begeistret for! Symbolet av den minste hvite rotten er symbolet som sørger for at man vinner freespins, så lenge man får tre eller flere av dem tilfeldig plassert utover hjulene. Mens Singing Rats Free Spins pågår er det bare å la seg underholde av Neds syngende og dansende smågnagere, samtidig som pengegevinstene klirrer inn i kassen. Flere slike rottesymboler på hjulene utløser ytterligere freespins.

Rottehullet i veggen med en hale stikkende ut er et annet bonussymbol man skal se opp for i Ned and his Friends. Får man tre eksemplarer av dette symbolet i en tilfeldig posisjon på hjulene aktiverer man en Click Me-funksjon som heter Rat Tail Click Me. Her klikker du på ett av symbolene for å sanke inn en pengegevinst – enklere kan det vel knapt bli!

Det siste funksjonen vi tar for oss er selve ketchupen på pølsen – bonusspillet Ratty Rat Doo-Wop. Ned and his Friends har heldigvis et integrert bonusspill som aktiveres hvis man får tre eller flere eksemplarer, i tilfeldige posisjoner på hjulene, av symbolet som viser Neds kjæreste. Vår største frykt ble virkelig – Ned får kjærestebesøk, og hun blir mildt sagt rystet når hun får se alle rottene i Neds leilighet. Hva ender det med? Jo, hun besvimer selvsagt! Rottene er ikke mindre snau enn at de tilbyr Ned å hjelpe ham med å vekke kjæresten, men du skal velge hvilken av rottene som får dette oppdraget. Den utvalgte rotten gjennomfører en herlig solosang helt til Neds kjæreste begynner å komme til hektene igjen. Rottene tar en såkalt ‘high-tail’ og piler ut av syne. Et veldig morsomt bonusspill fra Betsoft!

Avslutningsvis kan vi si at det er svært så hyggelig å komme på besøk i stua til Ned i Slots3-spillet Ned and his Friends fra Betsoft. Freespins og bonusspill sørger for et meget godt stemning her, og forhåpentligvis gir disse funksjonene deg også noen ordentlige utbetalinger!