Neon Staxx

Drøm deg tilbake i tid, da glorete og flashy farger var i vinden. Skulle nesten tro man var med i “Back to the future” Flotte gevinster å hente her i dette populære spillet. Kom deg inn i tidsmaskinen og spinn i vei.

Neon Staxx, fullspekket av muligheter

Dette er et spill der du kan vinne på 5 hjul og 4 rader. Neon Staxx er et blaff fra fortiden, men full av moderne, snacksy muligheter. Her får du freespins, scattere og wilds i tillegg til superstaxx, som vi kommer tilbake til.

Wilds, eller jokere, dukker hyppig opp, og disse kan overta egenskapene til alle andre symboler i spillet. 2 like symboler pluss en wild = gevinst.

Hvis du spinner frem 3 scattere, så vil du få freespins. Da er det bare å kose seg og se på at spillet går sin gang automatisk, uten at du bruker et skarve øre. Men vinne, det har du selvsagt gode muligheter til. Ikke minst på grunn av tidligere nevnte superstaxx, en funksjon som gjør at skjermen fylles av like symboler. Da vil også påfølgende symboler i stor grad være like ettersom hjulene spinner, og dermed har du ytterligere et element som kan gjøre at spillet går i din favør. For å oppsummere. Her er det en god blanding av hjelpemidler for å fylle opp lommeboka di

Net Entertainment har dratt til og laget en spillautomat som både er engasjerende når det gjelder utseende og lyd, og i tillegg lagt inn rikelig med vinnermuligheter. Er du ute etter gevinster med litt størrelse, er dette et glimrende alternativ.