No Mercy

Forbudstiden er en tid som har inspirert populærkulturen i meget stor grad, og vi snakker da både om filmer, bøker, TV-serier og mer til. Også spilleautomatene har latt seg fascinere av disse tøffe tidene, og i spilleautomaten No Mercy får vi enda en automat som tar oss tilbake til de mørke 1920-åra i USA!

No Mercy – Ingen nåde!

I No Mercy utspiller altså handlingen seg i et USA som på den nevnte tiden var underlagt et spritforbud som i bunn og grunn sørget for en meget omfattende kriminalitet. Sprit ble stimet, smuglet og solgt overalt – og bandene gikk over lik for å tjene penger. I No Mercy får vi en liten følelse av denne tiden i en grafisk meget bra spilleopplevelse. Liker du denne? Da er du nødt til å prøve The Slotfather og Scarface!

Når det gjelder funksjoner så er ikke No Mercy den av Sheriff Gamings automater som har aller mest å slå i bordet med, men vi finner da allikevel tilstrekkelig med moro her! Hvis vi starter med oppsettet kan vi se at vi får 5 hjul, 3 rader og 20 linjer, noe som er et vanlig oppsett fra Sheriff Gaming. Maksimal innsats ligger på 500 kreditter, men denne kan man justere akkurat dit man vil.

På hjul 3 på No Mercy kan det av og til dukket opp et wildsymbol som utvider seg til å dekke hele hjulet. Dette sørger for at det strekker seg over alle gevinstlinjene og kan gi mange og gode utbetalinger samtidig. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker, og er i No Mercy representert av politimannen.

Symbolet som viser seddelrullene er Click Me-symbolet, og når dette vises på hjul 1, 3 og 5 samtidig starter Click Me Bonus. Trykk på symbolene og cash inn fin-fine gevinster!

Heldigvis får vi et bonusspill i No Mercy, og bonussymbolet er representert av den gammeldagse bilen. 3 slike symboler tilfeldig spredt utover hjulene starter bonusspillet, og i dette spillet skal man bruke brutal makt for å skvise så mye penger ut av butikkeierne som man klarer!

Tematisk, grafisk og lydmessig er dette atter et flott produkt fra Sheriff Gaming, men vi fatter ikke hvorfor man absolutt skal droppe gratisrundene! Gudfaren har tydeligvis vært til stor inspirasjon, men det er ikke Sheriff Gaming alene om! Test No Mercy selv og finn ut hva du synes!