Nyhet: Silent Run spilleautomat!

Silent_Run_NetEnt

Når det kommer nyheter om nye spilleautomater fra Net Entertainment er dette bestanding forbundet med stor spenning, og i Silent Run er det akkurat stor spenning vi får!

Det skjer mye i korridorene hos Net Entertainment nå om dagen, og det er ikke lenge siden vi fikk vite om en annen spilleautomat som ventes snart, nemlig Space Wars.

Andre verdenskrig

Temaet i Silent Run er andre verdenskrig og handlingen utspiller seg i en ubåt som er midt i krigshandlingene. Gjennom funksjoner som Echo Wild og Echo Bonus får vi oppleve nervespirrende spenning og store utbetalinger – her får du autentiske lyder og nydelig grafikk som gjør spillingen til en herlig opplevelse.

Silent Run kommer først til Betsafe – fiks en konto her og få 50 free spins på Jackpot 6000!

echowild

Echo Wilds

Echo Wilds er en stilig funksjon i Silent Run som kan gi deg masse wilds/jokere på hjulene og følgelig store gevinster hvis man har hellet med seg. Når et Echo Wild kommer til syne på hjulet får vi høre det kjente og spennings-fremkallende sonar-plinget som vi kjenner så godt fra drøssevis av ubåt-filmer. Samtidig som denne lyden holder spenningen oppe vil et sonarsøk over hjulene avsløre flere wilds på hjulene – og dermed gi oss større utbetalinger.

Echo Bonusspill – senk ubåter!

Bonusspillet i Silent Run heter Echo Bonus og gir deg muligheten til å skyte ned dine verste fiender ved hjelp av godt ladede torpedorør! Totalt får du 5 torpedoer som du skal sende avgårde på sin dødelige vei, og gjennom periskopet skal du plukke ut hvem om blir mottakeren av denne overraskelsespakken. Hver torpede har sin egen multiplikator som vil multiplisere de gevinstene du vinner i bonusspillet. Virkelig et tøft bonusspill med herlige effekter og gode utbetalinger!

Betsafe får førsteretten!

Betsafe er NetEnts utvalgte testcasino for nye spill, og slik vil det være også i tilfellet med Silent Run spilleautomat. Ingen datoer har blitt gitt ennå, men vi tipper at det vil skje noe innen en måned eller to. I mellomtiden kan du i hvert fall registrere deg en konto hos Betsafe og få en eksklusiv bonus på 50 free spins på Jackpot 6000 og en innskuddsbonus på ditt første innskudd på opptil 1500 kroner! Setter du inn 500 kroner får du altså totalt 2000 kroner å spille med!

Silent Run – video