Nye spill fra Microgaming – Bikini Party og Dragon Dance

Nytt år betyr nye morsomme spill.

Denne gangen er det Microgaming som slipper noen nyheter. Nå kan du prøve spilleautomatene Bikini Party og Dragon Dance. Det er artig å se at automatene fortsatt utvikler seg og kommer med særegne finurligheter på nye spill. Bikini Party og Dragon Dance er i så måte ikke noe unntak.

Bikini Party er akkurat det spillet vi trenger nå om dagen. Gradestokken viser for det meste blå tall, og vi kan alle trenge noen solstråler. I Bikini Party foregår alt på stranden, og der er det mye lekkert å se på! Det garanterer vi. Spillet kan by på rikelig med “wilds”, eller jokere, som hjelper med å dra opp spenningen. Scattersymboler er en annen funksjon. 3 av disse vil generere hele 15 freespins, noe som er langt over gjennomsnittet på slotmaskiner. Den mest karakteristiske funksjonen er derimot at du for hvert spinn kan velge fritt blant de 5 hjulene og spinne ett og ett mot en forhåndsberegnet innsats. På den måten kan du forsøke å bygge opp spillebrettet med den kombinasjonen du vil for størst mulig gevinst. Rett og slett et behagelig spill som samtidig byr på en god dose spenning. Prøver du nå, kan du sjekke ut våre bonus sider og ta med deg en fin startkapital

Dragon Dance er et spill som også er verdt å få med seg. Denne spilleautomaten har et kinesisk tema, og forøvrig har det de samme funksjonene som Bikini Party. 5 hjul og 243 gevinstlinjer sørger for nok av muligheter, og også her vil du bli godt hjulpet av wilds, scatters og free spin modusen, der alle gevinster forøvrig blir multiplisert med x3.

Vi gleder oss til å se hvordan disse nye spilleautomatene blir mottatt, og ser fram til Microgamings videre satsinger. Vi holder deg oppdatert så snart det skjer noe nytt, så titt innom med jevne mellomrom. Da går du ikke glipp av noe!