Old Timer

Old Timer var en av de virkelig store kanonene den gangen det var lov å ha spilleautomater i butikkene i Norge. Automaten har heldigvis dukket opp i en herlig nettutgave fra 7red Casino, og du kan prøve automaten så mye du vil her – helt gratis!

Old Timer – tro kopi av en ekte norgesautomat

Old Timer vil vekke varme følelser hos alle dem som brukte å svi av en tier eller ti på spilleautomatene i butikkene for noen år tilbake. 7red har fått laget en fabelaktig utgave av automaten som du kan spille med ekte penger på selskapets nettsider. Selv om automaten er en gammel traver så har Old Timer noen funksjoner som vil gjøre den attraktiv for spillere også i dag! Her er det gamle følelser blandet med moderne teknologi som sørger for at underholdningsverdien blir stor.

I Old Timer finner vi både et basisspill og et Supermeter-spill/toppspill. Når en gevinst har rullet inn på hjulene nede vil den automatisk overføres til Supermeteret. Man kan velge ‘Samle’ for å sope inn gevinsten og fortsette spillet i basisspillet. Hvis man derimot ønsker å spille i toppspillet er det bare å fortsette å trykke ‘Spinn’. I toppspillet har man muligheten til å spille med enten 20, 40 eller 60 mynter pr. spinn, og disse tilbyr henholdsvis 1, 2 og 3 nudges. Nudges innebærer at hjulene flytter seg opp eller ned ett eller flere hakk for å danne vinnende kombinasjoner. Så fremst gevinsten har vært stor nok så starter man automatisk med høyeste mulige innsats i toppspillet. Spiller man med 60 mynter i innsats på Old Timer så kan altså hjulene flytte opp eller ned 3 ganger for å danne en kombinasjon som gir gevinst.

Disse nudgene kan føre til at en runde som i utgangspunktet var dårlig faktisk kan gi en storutbetaling. Selve krem-kombinasjonen i Old Timer er få Kronesymbolene på den samme gevinstlinjen, noe som gir en mysteriegevinst på opptil 6000 mynter!