Once Upon A Time

En gang, i et land langt, langt borte, fantes det en 3D-spilleautomat som ingen hadde sett før! Der gikk tyvaktige underjordiske amok og stjal alle verdisaker de kunne komme over. I det samme landet fantes det også en modig ridder som skulle ut på oppdrag for å redde den vakre jomfruen, men på sin vei måtte han overvinne den truende dragen! Velkommen til en fantastisk eventyrverden i spilleautomaten Once Upon A Time!

Once Upon A Time – Det var en gang en spilleautomat…

I Once Upon A Time er det som sagt mye eventyrlig underholdning som står sentralt og i denne omtalen skal du få en gjennomgang av hva du kan forvente av denne nettautomaten. Som vanlig i Betsofts Slots3-automater finner vi et oppsett på 5 hjul og rader, samt totalt 30 gevinstlinjer. Når man skal velge innsats så kan man velge å spille med 1-5 mynter på hver linje, og med en verdi på myntene som går fra 0.02 til 0.50. Dette gir oss en mulighet til å spille med en maksimal innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Den første av spesialfunksjonene vi tar i nærmere øyesyn er wildsymbolet, og dette er som mange kanskje vet et symbol som fungerer som en joker. Får man en vinnende kombinasjon bestående av like symboler og en joker, så vil jokeren bli en del av denne kombinasjonen og få en verdi som de øvrige symbolene i kombinasjonen. I Once Upon A Time er wildsymbolet representert av dragen, og hvis man får dette symbolet i øverste posisjon på hjul 3 blir hele hjulet gjort om til et wildhjul. Dette betyr i praksis at man får 3 wilds på hjul 3, noe som gir store gevinstmuligheter. Jokerhjulet vil også beholdes i det påfølgende spinnet, og gir altså dobbel valuta for pengene! Hvis man får et wildsymbol i en annen posisjon på hjulene mens jokerhjulet er aktivt, vil jokerhjulet holde sin posisjon i ytterligere et spinn. Alt i alt en meget bra wildfunksjon i Once Upon A Time!

I Once Upon A Time finner vi mange små bonusfunksjoner og når man får symbolet av ridderen og prinsessen ved siden av hverandre på gevinstlinje 1, 2 eller 3 starter bonusfunksjonen How She Loved The Knight som gir en umiddelbar kredittgevinst!

Vi har også muligheten til å vinne gratisrunder i Once Upon A Time og det gjør vi når vi får tre eksemplarer av trehuset langs en aktiv gevinstlinje og aktiverer bonusen Those Crazy Goblins. Hvis du får flere trehus-symboler på hjulene underveis i gratisrundene vinner du ytterligere gratisrunder!

En vanlig funksjon vi ofte finner i Betsofts Slots3-automater er Click Me-funksjonen, og i Once Upon A Time aktiverer vi Greedy Goblings når man får tre sekker med gull på henholdsvis hjul 1, 3 og 5. Du klikker deretter bare på sekkene for å avsløre de herlige gevinstene du kan vinne.

Hvis man får 3 eller flere symboler av den underjordiske langs en aktiv gevinstlinje aktiveres bonusspillet Goblins Treasure. I bonusspillet blir vi tatt med til et nytt skjermbilde og inn i et flott bibliotek. Her er det bare å være så rakkete som du kan og stjele kostbare gjenstander som gir det fine bonusutbetalinger.

Den siste bonusfunksjonen vi finner i Once Upon A Time heter Save the Princess, og denne starter når vi får 3 eller flere eksemplarer av ridderen langs en aktiv gevinstlinje. I dette spillet skal du kjempe mot din nemesis, dragen, på din vei til å redde prinsessen. Velg din kamptaktikk mot dragen, rydd den av veien og begi deg i vei til den kjære prinsessen!

Vi avslutter med å komme med en liten oppsummering av Once Upon A Time, og kan egentlig bare si at det er en spennende automat med mange forskjellige og veldig gode bonusfunksjoner. Automaten inneholder faktisk så mange forskjellige kombinasjoner som utløser forskjellige bonusfunksjoner, så man vet egentlig aldri helt hva som skjer etter et spinn. En spennende spilleautomat som byr på mange hyggelige overraskelser, og som definitivt har tålt tidens tann.