Pacific Attack

Andre verdenskrig er et svært populært og mye brukt tema innenfor alt fra kunst og litteratur og faktisk også til spilleautomater! Her får du Pacific Attack, en spilleautomat som tematisk handler om den siste av de store verdenskrigene.

Pacific Attack – full krig i Stillehavet!

Pacific Attack handler altså om den delen av 2. verdenskrig som ble utkjempet i Stillehavet, og har således et ‘hav’ av inspirasjon å øse fra. Når det kommer til grafikk så er automaten laget slik at den skal gi inntrykk av at vi sitter i en cockpit, og dette er sammenfallende med mange av de krigshandlingene som foregikk på den delen av kloden. Symbolbruken viser også klassiske gjenstander fra krigen som for eksempel tyske kommandantluer, miner, bomber, tjenestemedaljer og mer til.

En spilleautomat er derimot ikke en spilleautomat uten sitt innhold, og i Pacific Attack blir vi underholdt over de klassiske og vanlige 5 hjulene og 3 radene, samt at gevinstene kan vinnes langs 15 linjer. Maksgevinsten ligger på solide 300.000 mynter eller 600.000 kroner.

I Pacific Attack har vi muligheten til å vinne tilgang til et gratisrundespill, og dette er uten unntak bestandig positivt. Scattersymbolet, som er symbolet av syngedamen, utløser gratisrundene, og man må få 3 eller flere slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. 3, 4 og 5 scattere gir 10, 20 og 30 gratisrunder med en gevinstutbetaling som multipliseres med 3 i forhold til normalen.

Det som er mest spennende med en spilleautomat er selvsagt selve bonusspillet, og heldigvis har Net Entertainment implementert et slikt spill i sin spilleautomat Pacific Attack. Det føles nemlig ikke helt som en komplett automat hvis bonusspillet mangler! 3 bonussymboler langs en aktiv gevinstlinje fyrer løs bonusrunden, og her er det en ting som er sikkert: det blir action! Her skal vi rett og sett spille det gode gammeldagse spillet ‘Slagskip’! Hvem har vel ikke sittet på barnerommet med en venn og tegnet inn krigsskip på et ruteark, skrivet inn koordinater på siden og ropt ‘F 7’, og kjent lykkefølelsen da man traff et av motstanderens skip? Her får vi se et rutebrett som inneholder 5 skjulte krigsskip, og før spillet begynner flyr en armada av krigsfly over spillebrettet og slipper ned en drøss med bomber. Er man heldig vil en av disse bombene treffe et skip og gi deg en hjelpende hånd. Deretter skal du bruke musepekere og klikke der hvor du tror at et krigsskip ligger. Når du har funnet et skip er det bare å fortsette å bombe i en av de inntilliggende rutene helt til du har klart å senke hele skipet! Du kan også se hvordan dette bonusspillet fungerer ved å klikke på ‘Vis Funksjoner’ nederst til høyre på automaten. I starten av bonusspillet får man muligheten til å velge hvilken type bombefly man vil bruke i bonusspillet. Bomber med liten gevinstverdi gir flere bomber å bruke, mens bomber med høy gevinstverdi gir færre bomber, men større gevinster. Man kan velge mellom 3 forskjellige typer bombefly

Pacific Attack er en bra spilleautomat som har mange gode funksjoner å by på. Foruten de funksjonene vi har nevnt så har automaten selvsagt også et wildsymbol som fungerer som en joker på hjulene – den kan dermed inngå i gevinstkombinasjoner med alle andre ordinære symboler. Du har muligheten til å gjøre deg opp din egen mening her på Spill Norgesautomaten og kan spinne hjulene på Pacific Attack gratis så lenge du vil!

Krigsspill er bestandig populært og vi var derfor veldig glad da Silent Run ble lansert, for da fikk vi muligheten til å krige fra en ubåt!