Paco and the Popping Peppers

I spilleautomaten Paco and the Popping Peppers befinner vi oss sør for den amerikanske grensen, i en by som er overmannet av motløshet og depresjon. Bare én mann kan få orden på sakene igjen – det er tid for fiesta! Bli med Paco og hans sjarmerende salsavenner og få en morsom spilleautomat-opplevelse!

Paco and the Popping Peppers – Betsoft spilleautomat

Paco and the Popping Peppers er en liten godsak av en spilleautomat i den aller beste Betsoft-stilen, og definitivt et fullverdig medlem av deres Slots3-serie. Videre i denne omtalen får du all informasjonen du trenger å vite om denne automaten, og vi gir deg selvsagt muligheten til å spille den helt gratis.

Paco and the Popping Peppers har et tradisjonelt oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader. Gevinstene kan vi vinne langs de totalt 30 linjene, og den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn er 75 kreditter – altså får vi det trygge og gamle vante fra Betsoft her.

Hestepiñataen er wild/joker i Paco and the Popping Peppers, hvilket betyr at den kan gå inn i kombinasjoner bestående av andre vanlige symboler og ta deres egenskaper. Joker kan derfor fullføre eller forlenge en symbolkombinasjon. Et wildsymbol kan også være med i flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Bonusfunksjonen vi får stifte flest bekjentskap med er Pop Multiplier! Når man har vunnet en gevinst i basisspillet sprekker alle symbolene i den vinnende kombinasjoner, og det gjøre plass til nye symboler som kan falle ned på hjulene og skape nye vinnende kombinasjoner. Pop Multiplier i Paco and the Popping Peppers sørger derfor at vi kan vinne nye gevinster på det samme spinnet. Denne funksjonen har vi sett før i blant annet Gonzo’s Quest fra Net Entertainment. For hvert slikt ‘Pop’ kan man se at gevinstmultiplikatoren øker, og jo flere slike man får på rad jo høyere kan gevinstene bli. Er man heldig og får 10 gevinster på rad vil den siste bli mulitplisert med 10!

Vi finner også et morsomt bonusspill i Paco and the Popping Peppers, og dette settes i gang når man får 3 symboler av en strandhytte langs en linje som er aktiv. Spillet heter Higher or Lower or er egentlig et enkelt spill. Spillet viser en tavle med et spillekort og du skal gjette på om det neste kortet har en tallverdi som er lavere eller høyere enn kortet du kan se. Paco snur kortet og har du rett får du en bonusgevinst. 3 feile svar avslutter bonusspillet, men man får gjette maksimalt 10 ganger. Når du gjetter rett slår Paco seg skikkelig løs til tider og hyler i seg en tequila før han bestemt knuser glasset i bakken!

Paco and the Popping Peppers er en meget underholdende spilleautomat selv om den i utgangspunktet ikke har så mange spesielle bonusfunksjoner. Suksessoppskriften er imidlertid mye basert på Pop Multiplier som gjør at spillingen hele tiden oppleves som dynamisk og spennende. En runde er liksom ikke helt over når hjulene har stoppet, og man kan faktisk vinne mange gevinster på det samme spinnet hvis man har litt hell. Når disse gevinstene da i tillegg blir multiplisert med stadig større verdier, så er det ikke rart at man lar seg begeistre. Bonusspillet er også morsomt, og kanskje er det den morsomme Paco som her gir oss den aller største underholdningen.

Automaten er veldig humoristisk oppbygd, og dette ligger på en måte i Betsofts ånd. Prøv derfor også The Exterminator!