Pandora’s Box

Pandora var i følge gresk mytologi den første kvinnen på jorden, og hun fikk etter mye om og men utdelt en krukke fra en rasende Zevs som skulle straffe menneskeheten. I denne krukken befant blant annet all verdens ondskap seg, og da Pandora av ren nysgjerrighet en dag åpnet den, strømmet all slags forferdelige ting ut i verden. Håpet hadde hun imidlertid igjen i krukken, og da hun til slutt slapp ut også det, ble verden et bedre sted igjen. I følge gresk mytologi er det derfor menneskeheten har håp også i de mørkeste av tider. Vi ønsker velkommen til spilleautomaten Pandora’s Box!

Pandora’s Box – tør du å åpne den beryktede esken?

Det er mye som er fascinerende med gresk mytologi og den ene historien er mer bergtakende enn den andre, og det er nettopp slike historier som er inspirasjon for svært mange i dag – til og med spilleautomat-utviklere! Det er Net Entertainment som står bak Pandora’s Box, og selskapet har skapt en spilleautomat som har flere gode funksjoner som kan gi flotte gevinster!

Bli også med til noen andre greske sagnskikkelser, nemlig musene i spilleautomaten Muse!

I Pandora’s Box finner vi to wild-funksjoner: en vanlig wild og en Golden Wild. Det vanlige wildsymbolet fungerer som en joker og kan inngå i kombinasjoner bestående av andre symboler. Når dette symbolet er en del av en vinnende kombinasjon vil gevinsten dobles i forhold til normal utbetaling. Golden Wild vises imidlertid kun på det 3. hjulet og har den samme funksjonen som det vanlige wildsymbolet. Forskjellen er at hvis Golden Wild blir en del av en vinnende kombinasjon så vil gevinsten bli multiplisert med 4 i forhold til normal utbetaling!

Vi finner også en scatter i Pandora’s Box og dette er symbolet av Pandora i egen person. Scattersymboler er symboler som kan havne spredt utover hjulene og fortsatt gi utbetaling. Får man 3 eller flere scattere i Pandora’s Box får man tilgang til et gratisrunde-spill. 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 10, 20 og 30 freespins. I freespins vil alle gevinstene man vinner bli multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen! 30 frisnurr kan fort bli en utrolig lønnsom affære!

Noen flere spesialfunksjoner er det ikke å finne i Pandora’s Box og det er vel lov å si at man savner et lite bonusspill som kunne ha satt prikken over i’en. Allikevel er dette en god automat som har et pent ytre som benytter seg av tradisjonelle symboler forbundet med antikkens tider. En maksutbetaling på 120.000 mynter, eller 1,2 millioner kroner er heller ikke å forakte!