Piggy Riches

Griser forbinder vi vanligvis med svinestier og en personlig hygiene som ikke akkurat er skinnende, men Piggy Riches er en spilleautomat som snur opp-ned på dette synet! Her menger vi oss med griser som kommer fra toppen av samfunnsstigen og som har en livsstil Ola og Kari Nordmann bare kan drømme om. Piggy Riches spiller du kostnadsfritt her på Spill Norgesautomaten, og sparegrisen din kan du fylle med ekte penger hvis du anvender deg av våre bonuser som omgir spilleautomaten.

Piggy Riches – har du griseflaks får du fylt opp sparegrisen!

Velkommen til Piggy Riches og en spilleautomat fra Net Entertainment som kanskje ikke velges av de spillerne som er ute etter oppsiktsvekkende funksjoner og bonusspill. Nei, Piggy Riches’ styrke ligger toppgevinsten den potensielt kan betale ut – nærmere 360.000 mynter – noe som tilsvarer vanvittige 7,2 millioner kroner hvis du spiller med 20 kr. pr. runde, og en maksinnsats på 3000 kroner pr. spinn. Med slike summer i sving blander Piggy Riches seg inn i toppen blant de automatene som betaler ut de helt store pengene!

Hva gjør man så for å vinne disse millionene? Jo, foruten å ha en sinnsvak flaks må du få 5 pengesekker på rad på en aktiv gevinstlinje i gratisrundene. En av disse pengesekkene på dessuten være representert av et wildsymbol, samtidig som du har en gevinstmultiplikator som må ligge på 6x. Du må også spille med 10 mynter pr. gevinstlinje, og det er derfor en god del faktorer som skal falle på plass – men muligheten finnes, og i hvertfall i gratisrundene!

Gratisrundene aktiveres akkurat som i mange andre spilleautomater – ved hjelp av tre scattersymboler. Får man tre slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene er rundene aktivert, men før de starter får du klikke på scatterne og velge om du vil ha flere runder med lavere multiplikator, eller færre runder med høyere gevinstmultiplikator.

Det fins egentlig ikke så mye mer å legge til når det kommer til Piggy Riches. Automaten er rett på sak og funksjonene forklarer seg selv i mer eller mindre grad selv. Grafikken er pen og lyden holder til og med høy kvalitet. Hvis du vil jakte på millionene i Piggy Riches med ekte penger hjelper vi deg forhåpentligvis på veien med en eller flere av de eksklusive bonustilbudene som fins tilgjengelig her på Spill Norgesautomaten!

Glad i dyr? Prøv bikkjeautomatene Diamond Dogs og Dog Ca$her!