Pirate 21 Blackjack

Velkommen til blackjack varianten Pirate 21 fra Betsoft! I Pirate 21 får du et spennende blackjack spill hvor du kan spille opptil 3 hender samtidig, i tillegg til at du kan spille Dealer Match Bonus – et sidespill som gir deg muligheten til å vinne store gevinster! Les det du trenger om Pirate 21 og spill gratis her – hvis du vil spille med ekte penger anbefaler vi at du legger turen innom Mr Green!

Pirate 21 Blackjack

Pirate 21 blackjack er, selv om det har et sidespill, først og fremst blackjack! Det innebærer at det selvsagt er om gjøre at totalsummen på kortene man trekker inn blir 21 eller så nært inntil 21 som mulig. Får man 2 eller mer buster man, noe som betyr at man taper runden og innsatsen man har satt. Kommer du nærmere 21 enn dealer uten å buste, vinner du – og omvendt. Får du 21 poeng på de to første kortene dine har du fått Blackjack, og denne hånden slår enhver annen kombinasjon som summeres til 21. Lik verdi på kortene gir uavgjort, eller push, og sørger for at innsatsen blir betalt tilbake.

Pirate 21 spilles mot kortgiver, og man bruker 6 spanske kortstokker. Spanske kortstokker inneholder ingen 10’ere, og med vanlige blackjack-regler vil dette være i favør av casinoet. Pirate 21 har imidlertid flere andre regler som favoriserer spilleren, og som er ment å veie opp for dette. Alle tallkortene beholder sin verdi, mens bildekortene er verdt 10. Esset er verdt 1 eller 11. Får du 21 på dine to første kort kalles det for Blackjack, og gir en utbetaling på 3:2, eller halvannen ganger innsatsen. Satser du 10 får du en gevinst på 15.

Øvrige regler
* Man kan ikke forsikre seg mot Blackjack i Pirate 21.
* Du vinner bestandig hvis du får 21.
* Din Blackjack slår alltid dealers Blackjack.
* Du kan splitte ess på nytt.
* Du kan trekke som vanlig og velge å doble etter splittet ess.
* Får du 21 ved 5, 6 og 7 eller flere kort utbetaler dette henholdsvis 3:2, 2:1 og 3:1.
* Får du 6-7-8 eller 7-7-7, blandet, utbetaler dette 3:2, mens samme farge gir 2:1, mens spar utbetaler 3:1-
* 7-7-7 i den samme sorten hvis dealer har 7 som åpent kort gir en gevinst på 1000 kreditter hvis man satser mellom 5 og 24, mens det utbetaler 5000 kreditter hvis man satser over 25. Gjelder ikke etter deling.
* Dealer trekker på myk 17.

Match sidespill
Sidespillet i Pirate 21 er et enkelt spill og kalles for Match. Du setter en innsats i Match Side Bet-feltet ved siden av innsatsfeltet, og hvis et eller begge av kortene dine matcher dealers åpne kort vinner du. En match i ulik farge gir 4:1, mens en match i samme farge gir 9:1.

Splitte

Du har muligheten til å splitte hvis dine to første kort har den samme verdien. Du får da muligheten til å spille med to hender hvor hver av disse hendene har den samme innsatsen som den første, opprinnelige hånden. Du får også muligheten til å splitte ess på nytt.

Doble

Du har muligheten til å doble innsatsen din hvis du synes kortene dine virker lovende. En dobling kan også gjøres etter at du har splittet.

Dealers regler
I blackjack på huset/dealer følge visse regler når det gjelder når han skal stå eller trekke. Hvis dealer får 16 eller mindre må han trekke, og må også trekke på soft 17. En soft 17 innebærer at dealer har et ess som teller som 11, og ikke kan buste uansett hvilket kort han trekker. Havner han over 21 teller ess som 1.