Playboy

Spillautomaten Playboy er et samarbeid mellom Microgaming og Playboy og gir spillerne et lite innblikk i en verden av luksus og forfengelighet! Gode funksjoner og muligheten til store gevinster gjør dette til en meget spillbar automat!

Playboy – endelig som spilleautomat!

Noen vil kanskje tenke at det endelig var på tide at vi fikk en skikkelig brandet spilleautomat som Playboy i et online casino, og egentlig så skal vi innrømme at vi er litt overrasket over at dette ikke har skjedd før. Playboy gir oss i hvert fall akkurat det vi forventer, og det innebærer lettledde kvinner, egenkomponert taffelmusikk (meget passende), store gevinster og masse free spins! Når vi snakker om gevinster så vil vi nevne at automatens maksutbetaling er på hele 1.250.000 mynter!

Hvis vi ser litt nøkternt etter på spilleautomaten Playboy så kan vi se at det er en automat som har et relativt standard oppsett med 5 hjul og 3 rader. Det eneste som skiller den litt ut fra det vanlige oppsettet er at den har 243 Ways to win og ikke gevinstlinjer. Vinnende kombinasjoner får man da ved at symbolene havner på inntilliggende hjul, men ikke etter gevinstlinjer. Det er derfor ikke helt uvanlig at man får vinnende kombinasjoner med 5 symboler. 243 ways to win er en funksjon som er mye brukt på de mer forseggjorte spilleautomatene fra Microgaming.

Playboy spilleautomat

Playboy joker

Før vi gir oss i kast med Playboy Club vil vi nevne at denne spilleautomaten selvsagt har en vanlig wild, eller joker på godt norsk. Jokeren kan erstatte alle andre symboler i spillet og dermed være en del av kombinasjoner bestående av de vanlige symboler i spillet. Det er Playboy-logoen som fungerer som joker, og hvis man får 4 vanlige symboler og et jokersymbol vil derfor kombinasjonen derfor telle 5 symboler. Alle gevinster man vinner hvor dette symbolet har vært en del av den vinnende kombinasjoner vil bli multiplisert med 2.

Playboy Club

Playboy Club er et bonusspill som gir oss free spins, og dette spillet er en modifisert utgave av bonusspill vi tidligere har sett på spilleautomater som Finer Reels of Life, Thunderstruck 2 og Immortal Romance, og alle disse er spilleautomater fra Microgaming.

Free spin-spillene i de spilleautomatene vi nevnte er meget populære hos spillerne og det er derfor ikke spesielt overraskende at Microgaming har valgt å videreføre dette i Playboy spilleautomat. Som vi husker fra de andre automatene så er det 4 forskjellige nivåer i dette bonusspillet hvor hvert nivå gir stadig flere free spins og nye jokerfunksjoner/bonusfunksjoner. Et nytt nivå kommer man til hver 5. gang man vinner tilgang til gratisrundene, og en slik tilgang får man ved å få minst tre scattere på hjulene. Scattersymbolene kan være spredt tilfeldig utover hjulene og trenger ikke å følge 243 Ways to win. Hvert nivå har sin egen Playboy-vertinne som gir oss free spins og jokerfunksjoner.

1. Kimi
Kimi er den første bunnien som møter oss og her venter det 10 free spins hvor alle gevinstene vi vinner på disse rundene vil bli multiplisert med 5. Dette er en meget god deal og hvis man har litt flaks i gratisrundene kan man vinne store gevinster her!

2. Sofia
Den 5. gangen bonusspillet aktiveres er det Sofia som tar oss i mot. Vi får da hele 15 free spins med jokerfunksjonen Running Wilds. Hjulene vil da inneholde stabler med jokere som kan gi oss store utbetalinger, og for hvert spinn vil disse stablene bli lengre og lengre. Dette fører til at vi for hvert spinn vil få stadig større muligheter til å vinne gevinster ettersom sjansen for å få stabler med jokere blir større! Stablede wilds innebærer at hele eller deler av hjulene blir dekket av jokere!

Playboy free spins

3. Ashley
Når Ashley venter på oss kan hun tilby 20 fantastiske free spins med Rolling Reels, og dette er en utrolig bra funksjon. Den sørger for at alle symboler som blir en del av en vinnende kombinasjon løser seg opp og forsvinner, slik at det blir plass til nye symboler å falle på plass. Dette innebærer at man får nye og flere gevinstmuligheter på det samme spinnet, og hvis de nye symbolene som faller ned danner vinnende kombinasjoner gjentar funksjonen seg. Det beste er imidlertid at man for hver gjentakende gevinst vil få utbetalingene multiplisert med en stadig større multiplikator! Gevinst nr. 2, 3, 4 og 5 vil bli multiplisert med henholdsvis 2, 3, 4 og 5, og da sier det seg selv at vi virkelig kan få store utbetalinger!

4. Jillian
Det siste nivået i Playboy Club gir oss Jillian, og hun tilbyr oss deilige 25 free spins og Wild Night-funksjonen. Denne funksjonen er like enkel som den er genial og den sørger for at hele hjul gjøres om til jokere! Dette skjer helt tilfeldig og faktisk kan man oppleve at alle hjulene blir gjort om til wilds, selv om det selvsagt hører til sjeldenhetene. Får man imidlertid to eller tre hjul som gjøres om til jokere sier det seg selv at det bare er å flytte blikket ned til spillsaldoen og gni seg i hendene!

I spilleautomatene Thunderstruck 2 og Immortal Romance fra Microgaming finner du også en slik inndeling av freespins som dette.

Oppsummering

Playboy spilleautomat overrasker oss på ingen måte og vi får akkurat det vi forventer av den. Playboy Club er som sagt en videreføring av tidligere kjente funksjoner fra populære automater men er allikevel et bonusspill som fungerer meget bra. Vi får muligheten til å vinne masse free spins og det er selvsagt bra! Ellers får vi jo også som forventet en hel del pene damer som viser hud og som er håndtegnet med stor innlevelse. Egenkomponert bakgrunnsmusikk skal man heller ikke kimse av og totaltinntrykket av Playboy spilleautomat blir derfor meget solid!