Pyramid: Quest for Immortality

Har du vært i Egypt og besøkt pyramidene og kongenes dal? Nei? Det gjør ingenting. I Pyramid:Quest for immortality får du møte faraoer og dronninger, og selve spillet er en pyramide i seg selv. Denne må du ikke gå glipp av!

Oldtidshistorie i elektronisk format

Reiser du til Egypt, kommer du garantert hjem igjen med betraktelig tynnere lommebok enn da du dro. Hvis du derimot blir med oss til Net Entertainment´s versjon av oldtidens Egypt er det litt annerledes. Nå har du muligheten til å ta en reise og returnere rik og lykkelig.

Spillet er formet som en pyramide, en noe spesiell oppbygging, men en veldig artig måte å spille på siden du får litt ukonvensjonelle gevinstlinjer.

Spillbrikkene, vi kan kalle dem for det siden det ikke er snakk om hjul som man stort sett er vant til, detter ned fra himmelen i form av steinblokker. Det blir nesten som å bygge en pyramide. Får du en vinnerlinje vil de aktuelle brikkene forsvinne og nye symboler detter ned og tar over disse plassene i form av nye steinblokker. Denne utskiftningen er gratis og skaper en ny mulighet til å vinne. Hvis du gjør det, vil det repetere seg og enda nye blokker kommer til. For hver gang dette skjer, vil verdien på gevinstene bygge seg opp i et bonussystem, og du kan faktisk ende opp med å tidoble det du har vunnet!

En litt uvant men morsom detalj på denne spilleautomaten er at siden den har form som en pyramide og dermed kun en blokk på toppen, får vi ikke de tradisjonelle gevinslinjene. Det holder at det er et likt symbol et eller annet sted på raden ved siden av. Så har du tre rader med ett likt symbol på hver av dem, uansett hvor på rekken de befinner seg, så vinner du.

Wilds har du også i dette spillet. Nå også med en tilleggsfunksjon. Wild Generations. Hvis du har en gevinstlinje og blokkene blir byttrt ut med nye, og en eller flere av disse er wildsymboler, vil disse fortsette å komme som wilds så lenge du vinner. Og vinnersjansene blir som kjent mye større med wilds, så da begynner det virkelig å nærme seg mulighetene til de virkelig store summene. Denne spilleautomaten kan du ikke gå glipp av. Kom inn på en oppdagelsesreise av de sjeldne.