Quickspin spilleautomater

Quickspin er en svensk leverandør av spilleautomater som etterhvert har posisjonert seg som en sterk produsent av gode spilleautomater. Firmaet har flere års erfaring og har helt tydelig et brennende engasjement for lage gode spill. Spilleautomatene som produseres er av meget høy kvalitet og er av en slik art at de er utrolig morsomme å spille på med sine mange innovative funksjoner og bonusspill.

Selskapet vokser kjapt og kommer til stadighet med nye og spennende spilleautomater, og de har blant annet basert seg på velkjente eventyr som tema i sine automater. Dette har de lyktes stort med og har laget flere sterke titler som for eksempel Big Bad Wolf og Goldilocks.

Prøv Quickspins spilleautomater gratis her på SpillNorgesautomaten.com!

På denne siden vil du finne Quickspins automater etterhver som de gis ut, og du får all den informasjonen du trenger å vite om hver av disse. Du får også sjansen til å spille gratis på automatene slik at du kan gjøre deg kjent med dem før du velger å spille med ekte penger. Quickspins automater kan du blant annet spille hos Betsafe og Unibet – og vi tilbyr herlige bonuser hos begge disse casinoene!